Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav svima!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav svima!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav svima!!!
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 17:55
Evo mene opet. Nedostajali ste mi.  Svi.

----------------

P.S. Novy78 će mi uvek nedostajati. R.I.P.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 17:57

soskicu, pa pobogu gdje si nam ti? Osjedismo cekajuci da nam se vratis Wink

Welcome back! 2bitange_i_princeza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 18:00
BojaDocekuje2

Najzad! Stvarno si nam nedostajao  Hug
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 18:05
Evo me, sad idem na terasu da ispalim još jednu na -26 Moskva je tonula..... ne šalim se, ali je -10 verovatno. U Čeljabinsku, srednja Rusija.  A sad sam baš završio Star Wars 7 i po uzoru na kolege stavio i ćirilicu u zip fajl. Nego, ne znam kako da UTF8 prebacim u ANSI za one koji još uvek imaju ANSI sistem u PCju. Ja vala reg. nameštanja neću da radim, jer sam u UTF8 Rusiji. 

Eto požalih se, isplakah se ....  a gde ste mi svi vi? Počeo sam da skidam prevode, a nijedan da uzvratim, pa rekoh ovako lepše izgleda, kao buket cveća u znak povratka.

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 18:15
Mi ti u kratkim rukavima i japankama hodamo okoloLOL  Ok nije danas baš ali bilo neki danLOL

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 20:34
Otopliće i tamo valjda... jednom LOL

Ako ti treba prebacivanje na ćirilicu, uzmi TitYu,
pa namesti Latinica -> a ispod toga ulazna strana CP1250   i   Izlazna strana CP 1251

Važno da si se ti nama vratio Smile

Sad možeš da prevodiš i sa ruskog Wink

Ažurirao LjubicaSP - 24.Ožujak/Mar.2016 u 20:35
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 21:03
Šoške, BojaDocekuje2  Vidim, uživaš u čarima Rusije. Ako, ako. Mora neko i to. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 21:51
Dobrodošao kući, Šoškiću! Smile
Što se tiče prebacivanja iz UTF-8 u ANSI, mislim da se može to uraditi u Subtitle Editu
kad promeniš u East ili Central European onu opciju negde u gornji deo programa i onda začuvaš titl. Wink
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 22:14
Već mi je Nebojša poslao link za programčić. Sledeći put ću u dva foldera da pravim titlove ANSI i UTF-8 a svaki sa ćirilicom i latinicom paralelno.
E sad, ako neko bude tražio i titlove za Linuks ili SrBskii jezik, ubiću ga.

Ažurirao soskic71 - 24.Ožujak/Mar.2016 u 22:15
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 22:26
Zamenili smo ti titl, nema da brineš Big smile
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 23:00
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Zamenili smo ti titl, nema da brineš Big smile

Toliko je dobro zamenjen da ga nema više.

LOLLOLLOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 23:03
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 23:09
E jaki ste ne može vam niko ništa. Hoću i ja s vama :))))

Da ja nisam mogao da se setim ni za ANSI a vi ste mi i linkovali programe i zamenili titl i super ste. Moji ljudi!
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 23:30
Priznajem da sam malo zabrljala sa čekiranjem, ono titl dostupan... ali nova sam u tome, pa nije ni čudo.
Za utehu, stalno proveravam šta sam uradila, pa bih pre ili kasnije primetila EmbarrassedLOL

Sad kad si nam se vratio, navrati nam do Sela nadomak šume, počinje jubilarna igra  Hug
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2016 u 10:19
Šole! welcome
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2016 u 19:54
Škoškeeeeeeeeeeeee......nebo se otvorilo........!!!

Ša mai, razbu, šta se radi? Velkam bek, ti si mi među prvim priskočio u pomoć kad sam se pridružio forumu.

AKo nemaš šta pametno, radit, javi se meni, UFO files samo čekaju  ;)
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2016 u 21:45
Pozdrav Cersei, Iro i Daky! Smile

Ubijam vreme po Internetu ovih dana. Tražio prevod za Star Wars pa vidim da nema neki izbor i palo mi na pamet da ga ja napravim. Ranije stvarno nisam imao vremena nizašta jer mi je supruga zauzela kompjuter sa svojim poslom pa sam ja samo igrao WOW i nekakav Elvenar. Ahh da, i NingPo Mahjong takođe....

Nego, zna li ko od vas šta bi sa Darijem? Ne viđam ga nešto ovih 48 sati... LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2016 u 22:07
darije je na nekom putu, ako što trebaš morat ćeš se pouzdat u nasLOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2016 u 23:00
Originalno postovano od strane soskic71 soskic71 piše:

Nego, zna li ko od vas šta bi sa Darijem? Ne viđam ga nešto ovih 48 sati... LOL

Kolaju glasine da se potajno oženio. LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2016 u 23:07
ili je opet fasovao triperLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.