| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Invisible War (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Invisible War (2012)Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2016 u 18:43 |
|
The Invisible War (2012) ![]() Režija: Kirby Dick Scenarij: Kirby Dick, Amy Ziering Žanr: Dokumentarni, Krimi, Drama, Istorijski Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 93 min Amy Ziering ... Herself - Interviewer Kirby Dick ... Himself - Interviewer Kori Cioca ... Herself - US Coast Guard Jessica Hinves ... Herself - US Air Force Robin Lynne Lafayette ... Herself - US Air Force Ariana Klay ... Herself - US Marine Corps Trina McDonald ... Herself - US Navy Elle Helmer ... Herself - US Marine Corps Dokumentarni film koji se bavi istraživanjem velikog broja silovanja u američkoj vojsci, instituacijama koje to prikrivaju te osobnim posljedicama žrtava. NAGRADE: Sundance Film Festival 2012: Dobitnik nagrade za najbolji dokumentarni film Seattle International Film Festival 2012: Dobitnik nagrade za najbolji dokumentarni film Writers Guild of America, USA 2013: Nominacija za najbolji dokuemnatrni scenarij Academy Awards, USA 2013: Nominacija nagrade Oscar za najbolji dokumentarni film |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |