| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Secondhand Lions (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Secondhand Lions (2003)Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2016 u 15:51 |
|
Secondhand Lions (2003) ![]() režija : Tim McCanlies scenario : Tim McCanlies žanr : komedija, drama, avantura trajanje : 111 min. uloge : Haley Joel Osment, Michael Caine, Robert Duvall Senzibilni Walter, bistar je 14-godišnji dječak, nezadovoljan što će ga neodgovorna majka Mae, tijekom ljetnih praznika povjeriti na skrb svojim ekscentričnim ujacima u Teksasu. Mae vjeruje u priče da njezini daljnji ujaci na svojoj trošnoj farmi pored jezera skrivaju plijen navodne davne pljačke, te želi da Walter otkrije gdje je novac. Nepoverljivi starci puškom dočekuju svakog putnika namjernika i trgovca koji im želi nešto prodati. Isprva nepovjerljivi prema dječaku, starci u njemu ubrzo otkriju pažljivog slušača priča o njihovim mladim danima, o vremenima kad su bili vojnici i pustolovi. izvor: moj tv Ažurirao kadetoni - 08.Lipanj/Jun.2016 u 11:39 |
|
|
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2016 u 16:00 |
|
Odličan filmski koktel komedije, drame i avanture sa vrhunskim tandemom Duval- Kejn i sjajnim klincem koji me je podsetio na Džejms Stjuarta.
Film mi se svideo i toplo ga preporučujem.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |