Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sile
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

sile

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sile View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: sile
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2003 u 10:07
Kako da nastelam titl za cijeli film. Probo sam u onom subtitle workshop ili vec kako se zove skinio sam ga sa ove stranice al to moras za svaki tekst upisat novo vrijeme. Ja bi da upisem za prvi red i da ona onda pomjeri cijeli titl za tolko kolko sam ja narikto.Kuzis me. Ma znas sigurno sta mislim sigurno si naiso na neki film koji titl ti je kasno pa si moro stelat u filmu sa shift ljevo, desno ili ctrl ljevo, desno. Al nevolim spalit na cd take filmove a nemogu ja za svaki red upisivat novo vrijem. Ajde javi nesto.
www.media-project.org
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2003 u 17:40
Ja koristim subtitle editor.Upisi u polje "change start" frame od kojeg zelis da pocnu titlovi i svi ce se titlovi do kraja pomaknuti.
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2003 u 16:22

Hoce kad trebas kompletan titl pomaknuti za odredjeni broj frameova, ali kad treba titl razvuci ili stisnuti onda mi je tu SubRip zakon iako i drugi programi mogu isto to napraviti (npr.SubAdjust).

FFS

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2003 u 20:11
Sile dali te još zanima razmjena?
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 08:26
E carevi ste puno vam hvala probacu to danas pa vam javim!! E jel ima mozda neko da prodaje golfa 3 ili pola negdje od 93-97god po mogucstvu disel i da nije preko 6000Eur.
www.media-project.org
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 08:28
Zelenko zeleni naravno da me zanima razmjena al dzaba ja tebi ostavim broj u private mesage da me nazoves kad ti nista a ja ti jos i stranicu promoviram pa mislim stvarno. Ne, ozbiljno ako hoces javi se ja bi trebo skoro za vukovar pa ti vidi.
www.media-project.org
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2003 u 12:12
Sve radi sve odlicno e sad mi treba neki program da DVD izripam u divix ima Super DVD riper i crack za njega e jes crack malo sutra krene ripat i poslje pet sekundi nevalja serijal i te gluposti dajte neki program koji radi.
www.media-project.org
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2003 u 20:29
"smart ripper",a zatim "DVDx".
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2003 u 09:34
Uspio sam nac drugi serijal al sad radi ali pazi ovo namjestim da mi izripa na 80min VCD on meni razdjeli na 780MB prvi cd i drugi 340MB pa se onda zaj.... sa Easy video spliter i joiner pa nekako uspio to spalit na dva disca od 74min. Juce uzmem Enigmu pa cu nju kao sinoc izripat kad gubi ton na svakih 10sec kaze neki audi codec nije kako treba pa ce kod ripanja doc do gubljenja pa to nisu istine. Inace kvaliteta slike i titla je dobra ako nekog zanima.
www.media-project.org
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2003 u 01:37

Time Adjuster - je isto dobar za podešavanje titla. Sile evo ti moj broj telefona 0989276436

Pa mi pošalji poruku!

Ja ne koristim private messager.

Sad nisam na netu jedno tjedan dana tako da me možeš samo telefonom kontaktirat!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.