| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Coming Out (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Coming Out (2013)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2016 u 22:40 |
|
Coming Out (2013) ![]() Žanr: Drama Jezik: Francuski, Engleski Država: Kanada Trajanje: 2 sezone / 12 min Sebastien Beaulac ... Olivier Mathieu Blanchard ... Mat Mélanie Pilon ... Caroline Patrick Martin ... Hugo Marc-André Poliquin ... Ian Ansia Wilscam-Desjardins ... Geneviève Rosalie Julien ... Marie Ovo je kanadska TVMini serija koja neminovno povlači poređenje sa britanskom `Queer as Folk'. To je priča o prilično ‘eksplozivnom životu’ grupe Montrealaca ali uglavnom u gej kontekstu. Matje je fotograf koji prolazi kroz teškoće posle raskida sa njegovim dugogodišnjim partnerom Janom; Jan se ponovo pojavljuje na sceni pošto je bio žrtva homofobnog napada. Ženevjev je lekarka koja je udata za policajca Olivijea, koji spava sa Hugom, koji radi sa Žen u istojbolnici. Tu je još i klinac sa ulice zaražen AIDS-om Teo kojeg lezbejka Karolina - socijalniradnik – pokušava da spasi. Ona takođe želi da ima bebu sa njenom partnerkom. Tu je takođe tanseksualana meksikanska gospođa koja pleni svojom pojavom u svakoj sceni u kojoj se pojavljuje - tu su takođe i mnogi njihovi prijatelji. Dvanaest epizoda koje traju najviše 10 minuta, što je veoma kratko.To je primoralo autore da strpaju što je moguće više drame u kratke segmente. Mogla bi se staviti zamerka na dužinu pojedinačnih epizoda, po svemu sudeći to je bila namera autora, da ispričaju uzbudljivu priču uz svojevrsni minimalizam u utrošenom vremenu, sa ubedljivim rezultatom. Prevode i tekst za temu je uradio: mita53 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2020 u 00:09 |
|
Drugu sezonu prevodi mita53 👍
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |