Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Taske93 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Taske93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2016 u 22:15
Na skoro svim sajtovima za gledanje filmova mi se ne pojavljuju titlovi za pojedine serije za koje pise da su titlovi postavljeni. Zna li ko o čemu se radi?
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2016 u 22:18
to trebaš tamo pitat, mi nemamo veze s ni jednim sajtom za gledanje :)
Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2016 u 23:10
Pa, da pise da titlova nema, ti ne bi ni stisnuo play i nakon toga pogledao i pogasio onih 50-ak reklama sto naidju, jel' da? Marketing, brale... Nije da lazu, samo je neistina.
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 08:57
Pedeset reklama i to ako imaš sreće, lolz
Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
Taske93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Taske93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 14:16
Originalno postovano od strane valkanela valkanela piše:

Pa, da pise da titlova nema, ti ne bi ni stisnuo play i nakon toga pogledao i pogasio onih 50-ak reklama sto naidju, jel' da? Marketing, brale... Nije da lazu, samo je neistina.
Fora je u tome što ja znam da titlova ima jer sam gledao seriju već duže vreme. Vratio sam se i na prethodne epizode i išao na druge sajtove i puštao neke druge serije. Problem se pojavio od kada sam instalirao ispravke za Tampermonkey pa mislim da je u tome problem.
Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 14:32
Čuj, bilo bi lakše da staviš link na tu stranicu, s tom serijom... Ovako, nemam pojma o čemu pišeš. Pozz
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 16:08
nema postanja linkova s stranicama s ilegalnim sadržajemLOLLOL  prvo certifikate pokazatLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 16:37
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

to trebaš tamo pitat, mi nemamo veze s ni jednim sajtom za gledanje :)

imamo, imamo, jer "kradu" prevode odavde LOLLOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 16:40
a ne ne, to je nuspojava, ja sam uvjerena da naši dragi prevoditelji rade titlove da možemo fino pročitat radnju filma i tako smanjimo potrebu za gledanjem istihLOL

Na vrh
Taske93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Taske93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 18:17

Čuj, bilo bi lakše da staviš link na tu stranicu, s tom serijom... Ovako, nemam pojma o čemu pišeš. Pozz
biiiiiiiiiiiii biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
Evo na primer ova starija serija, za koju znam da je imala prevode koji su sada prosto nestali. I nije to slucaj samo s njom i samo na ovom sajtu.

18.) Piraterija je najstrože zabranjena.

hvalaSmile

Ažurirao cersei - 29.Veljaca/Feb.2016 u 18:22
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 18:56
Originalno postovano od strane Taske93 Taske93 piše:

Čuj, bilo bi lakše da staviš link na tu stranicu, s tom serijom...

18.) Piraterija je najstrože zabranjena.

i pao na foru.  Tongue  Valkanela, koji si ti provokator mamli
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 23:17

@Taske93

Ako si mislio na ovu seriju The Adventures of Sherlock Holmes (1984)

Kada ne mozes naci nesto preko obicne trazilice, pokusaj preko Napredna pretrage,
tu upises naslov prema IMDb, godinu i sta trazis, seriju ili film.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Taske93 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Taske93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2016 u 10:17
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

@Taske93

Ako si mislio na ovu seriju The Adventures of Sherlock Holmes (1984)

Kada ne mozes naci nesto preko obicne trazilice, pokusaj preko Napredna pretrage,
tu upises naslov prema IMDb, godinu i sta trazis, seriju ili film.

Ma znam sve to, znam i da ovde ima titlova. Ne prikazuju se u plejeru na netu. Yanimalo me je samo je l imao neko slican problem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.