| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Over the Garden Wall (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Over the Garden Wall (2014)Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2016 u 15:49 |
|
Over the Garden Wall (2014) ![]() Kreator serije: Patrick McHale Žanr: Animacija, Avantura, Komedija, Drama, Obiteljski, Fantazija, Horor, Muzički, Misterij Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 1 sezona / 10 epizoda / 110 min Elijah Wood ... Wirt / ... (10 episoda, 2014) Collin Dean ... Gregory / ... (10 episoda, 2014) Melanie Lynskey ... Beatrice (8 episoda, 2014) Mini serija o pustolovinama braće Wirta i Grega koji izgubljeni u tajanstvenim šumama, na različite načine pokušavaju pronaći put kući. Serija je bazirana na kratkom animiranom filmu Tome of the Unknown (2013) autora Patricka McHalea. Prevode radi: bonenise |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2016 u 16:20 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
nimm11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2016 u 21:26 |
|
Hvala na prevodu, divan crtani
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2016 u 23:40 |
|
Bilo mi je zadovoljstvo prevoditi.
|
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |