Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Top komedije 2010-2015
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Top komedije 2010-2015

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Max93 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Top komedije 2010-2015
    Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2016 u 19:19
Predlozite mi neke od najboljih komedija  zadnjih 5 godina nebitno ko glumi starci,tinejdzeri itd.. sad sam pogledao We're the Millers i ne razumijem odkud im ovako visoka ocijena na imbdu-u? ja se nisam nijednom nasmijao u toku cijelog filma sranje od filma

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2016 u 19:37
Nisam neki expert za nove komedije, ali ovi su mi naslovi bili dobri:

Hot Tub Time Machine (2010)
Ted (2012)
The Watch (2012)
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2016 u 20:57
The Other Guys
This Is The End

My name is Legion, for we are many
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2016 u 21:44
Najbolja komedija iz tog perioda je Four Lions, ali za nju treba voleti takav tip komedije.

Od ostalih, pored ovih koje su naveli silent_passenger i fAzazel, mogu još i 21 Jump Street, RED i The World's End.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2016 u 22:08
Nisam ljubitelj komedija,ali volim ponekad odgledati neki smesan i zanimljiv film,tako da ti dajem predloge najacih komedija koje sam gledao :)

#1 Cheerleader Camp (2010)
Milf 2010
Hall Pass 2011
No String Attached 2011
Flypaper 2011 (Akcija komedija vrh)
Mardi Grass Spring Break 2011
The Sitter 2011
High School 2010
Plastic 2014 (Akcija komedija vrh)
Lets Kill Ward Wife 2014
Burying The Ex 2014
Teen Lust 2015
Bikin Model Academy 2015
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2016 u 17:20
hm nisam neke ekstra komedije vidjela zadnjih par godina, ali upamtila sam par koje bile ok za pogledati:

The Wedding Ringer

Let's Be Cops

Get Hard 

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2017 u 11:58
U poslednje vreme me malo koja komedija stvarno zabavi, izetak su npr The Little Death (2014) i The Nice Guys (2016)
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2017 u 14:43
Eto,čovjek je sam rekao da se  nijednom nije nasmijao na film "We Are The Millers".
Najnezahvalniji je posao nekome predlagati filmove u bilo kojem žanru.
Pogotovo je nezahvalno davati prijedloge za komedije,jer kao što svi imamo različite ukuse
u filmovima i žanrovima,nemamo svi isti smisao za humor ili komediju.Kao što svi znamo komedije
imaju razne žanrove od Zahodskog humora do sofisticiranih komedija tipa francuske i talijanske kinematografije.Svatko treba malo prosurfati netom na raznim stranama filmskih i specijaliziranih stranica i malo se potruditi pročitati barem sadržaj dotičnog filma,a ocjene nisu mjerilo za osobni smisao za humor.Nikada nikom nebi preporučio neki film osim kao moj osobni izbor u nekim chart listama.Svaka čast svakom ali svatko je igrač za sebe.Jednom sam kompiću preporučio film da odgleda u kinu i nikada više.Sto ljudi sto ukusa i to je to.Pogotovo ima likova kojima daš prijedlog a on te još po..ki jer je film glup pa ispadaš i sam takav.Sorry ekipa nema zle namjere u postu samo činjenice.Big smileWink
Everything is a joke !
Na vrh
ljaDu View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ljaDu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2020 u 09:30
selam
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 14:24
Budimo realni, nove komedije naručito "made in HLW" nisu ništa drugo nego parodiranje, stereotipizacija i propagiranje izvrtanja zadravrazumskih obrazaca postupanja (narodski rečeno: "uvređivanje do koske"). Zbog svega toga, meni uopšte nije problem da gledam komedije iz prethodnih decenija (čak i one koje nisu u boji, već crno-bele). Luj De Fini, Toto, Fernandel, Stanlio i Olio, Abot i Kostelo, Džeri Luis, Džek Lemon i Volter Matau... Ako ništa drugo, možete da vidite scene koje prikazuju komične (ali ne parodične) situacije kojima možete zdravo i da se nasmejete. Znam da će sada mnogi reći da ne gledaju "stare/starinske" filmove, ali probajte jednom za svoju dušu da odgledate neka ostvarenja navedenih glumaca, ne moraju nužno biti "Žandarmi iz Sent Tropea"... Čisto da proverite da li u njima ima nešto što vam može biti smešno, a možda će vas rezultat takvog pristup iznenaditi.

PS. Ne ustežite se da svoje impresije o tom iskustvu podelite sa drugim ljudima, jer će te im na taj način proširiti vidike.

Ažurirao skajler - 19.Studeni/Nov.2020 u 17:55
Na vrh
TyrsDottir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TyrsDottir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2021 u 15:26
Po meni je neprevaziđen film 
Game over man 
Na vrh
TyrsDottir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TyrsDottir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2021 u 15:27
E da :D 
A ono haos urnebes serija komedija: It's always sunny in Philadelphia
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.