| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Važno obaveštenje za YouTube |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Tema: Važno obaveštenje za YouTubeObjavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2013 u 23:35 |
|
“YouTube has registered the domain youtu.be in order to be able to provide abbreviated links, a boon for the Twitter generation, as it means you're less likely to have to use link abbreviation services like TinyURL. Copy the URL longer address from your browser's location bar.”
A lot of BB's, forums etc have been affected by this unannounced change. ![]() YouTube je opet nešto prepravljao, tako da novi share link naš forum ne podržava, a one dosadašnje opcije sa starim, dužim linkom više nema. Rešenje je, za sada, iskopirati ceo link iz address bara: http://www.youtube.com/watch?v=E1FUDFS_hvg Ukoliko se u linku, posle cele adrese nalazi nešto tipa: "&feature=youtu.be" to obrisati prilikom postavljanja u našoj formi za ubacivanje linka, i obavezno proveriti preview. Još jedno rešenje je uneti ručno direktno u post između kodova (TUBE) (/TUBE) -obične zagrade zameniti sa ovakvim [ ] , sve što se nalazi posle znaka = u linku, to jest posle znaka / u novom linku (E1FUDFS_hvg) Ne znam da li je moguće prilagoditi naš forum novinama, ali ovo su dva efikasna rešenja. Ažurirao Movie Master - 21.Sijecanj/Jan.2013 u 23:54 |
|
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2013 u 08:29 |
|
Moram reći da ja već duži vremenski period unosim jedino taj deo posle /, bez ikakvog menjanja zagrada ili slično. Jedino tada mi zaista prikaže pesmu. Dakle, normalno postavljanje, i samo ubacite sve posle kose crte, i to je to. Upravo sam postavio klip u kafani, tako da radi kako treba
http://youtu.be/gJbqKLcCjp4 odnosno gJbqKLcCjp4 Ažurirao Mandarinan - 22.Sijecanj/Jan.2013 u 08:31 |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2013 u 12:48 |
To sam naveo zato što se stavljanjem u post [TUBE] i onog drugog koda ništa ne bi videlo osim velike praznine, pa bi se ljudi pitali šta je pisac hteo da (po)kaže, naravno da treba odmah staviti četvrtaste zagrade. |
|
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 11:16 |
|
Ja imam drugačiji sistem. Možda ste primetili da moji trejleri na ovom forumu imaju veći player od standardnog, evo kako to postižem:
recimo klasičan Youtube link izgleda ovako: http://www.youtube.com/watch?v=cVqh7GaEWdg ako ga stavimo u video tag foruma link bi izgledao ovako: [ TUBE ]cVqh7GaEWdg[ /TUBE ] (ostavio sam razmake pre i posle zagrada da bi videli kod) a ja koristim sledeću caku umesto [ TUBE ] koristim [ FLASH ] tag, gde možete odrediti veličinu playera [ FLASH WIDTH=853 HEIGHT=480]http://www.youtube.com/v/cVqh7GaEWdg[ /FLASH ] (ostavio sam razmake pre i posle zagrada da bi videli kod) Kako vam se čini ovo? |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 12:17 |
|
Veoma lepo. Treba promeniti izgled originalnog linka sa YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=OOgpT5rEKIU u http://www.youtube.com/v/OOgpT5rEKIU da bi dobili nešto kao ovo: [ FLASH WIDTH=720 HEIGHT=540]http://www.youtube.com/v/OOgpT5rEKIU[ /FLASH ] (bez razmaka između zagrada i teksta u njima) i evo: Mnogo hvala, kolega. Ažurirao Movie Master - 12.Travanj/Apr.2013 u 12:27 |
|
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 12:31 |
|
Nema na čemu kolega
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 12:32 |
|
Uvijek sam htio postavljati takve trejlere u temi novi filmovi i serije, ali nisam znao ![]() mega games, hvala ti puno ![]() Ažurirao Salvador - 12.Travanj/Apr.2013 u 14:01 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 18:38 |
|
Jos da nam nova verzija foruma omoguci fullscreen, lepota.
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 20:28 |
|
I da se omogući direktno linkovanje na yt sa foruma.
|
|
![]() |
|
goran-matic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Subotica Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2016 u 22:13 |
|
meni se cini odlicno svaka cast!
|
|
![]() |
|
Ip man
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2016 u 19:06 |
|
Dobro je da se zna.Hvala
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |