| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Solace (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Solace (2015)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2016 u 16:08 |
|
Solace (2015)
![]() Žanr: Misterija, Triler Trajanje: 101 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Afonso Poyart Scenario: Sean Bailey, Ted Griffin Uloge: Jeffrey Dean Morgan ... Agent Joe Merriweather Anthony Hopkins ... John Clancy Colin Farrell ... Charles Ambrose Abbie Cornish ... Agent Katherine Cowles Marley Shelton ... Laura Merriwether Legendarni vidovnjak u lovu je na serijskog ubojicu koji posjeduje zapanjujuće sposobnosti. Kako bi uhvatili zloglasnog serijskog ubojicu, FBI zatraži pomoć vidovnjaka koji bi im pomogao u lovu na tog iznimno opasnoga čovjeka. Ovo je triler koji će vas u napetom iščekivanju držati do samoga kraja! izvor: mojtv Prevod uradio Arbok Ažurirao bojan969 - 11.Sijecanj/Jan.2016 u 22:19 |
|
![]() |
|
nesaparty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 115 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2016 u 17:45 |
Solace 2015
Nadnaravni triler koji koketira sa žanrom horora. FBI povremeno kada se nađe pred nekim od nerješivih slučajeva traži usluge vidovnjaka. A vidovnjaka glumi, pogodili ste, Anthony Hopkins! Glumac specijaliziran za uloge mračnih tipova, od kojih mu je najpoznatija uloga serijskog ubojice Hanibala Kanibala u filmovima ‘Kad jaganjci utihnu’ (1991.), ‘Hanibal’ (2001.) i ‘Crveni zmaj’ (2002.). U filmu ‘Hanibal: Početak’ (2007.) Gaspard Ulliel igra Hannibala Lectera. Spomenimo još i film ‘Manhunter’ (1986.) u kojem je Brian Cox ovaj kanibalski sladokusac. U ‘Spokoju’ Anthony Hopkins je vidovnjak koji se mora nositi s ovim i za njega neugodnim darom. FBI-jev dvojac Joe Merriweather i Katherine Cowles (Jeffrey Dean Morgan i Abbie Cornish) dolaze doktoru (psihijatru) Johnu Clancyju (Anthony Hopkins) kako bi im pomogao pomoći uloviti serijskog ubojicu čije žrtve povezuje činjenica kako boluju od neke neizliječive bolesti. Agentica je ispočetka nepovjerljiva prema vidovitom psihijatru, ali će se uskoro uvjeriti kako vidovitost ima i svoju mračnu stranu… izvor film mag hr Režija: Uloge: Ažurirao nesaparty - 10.Sijecanj/Jan.2016 u 17:46 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2016 u 00:12 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marlena321
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2016 u 16:28 |
|
Hvala na prijevodu !
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2019 u 23:14 |
|
Solidan film. 6/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |