Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Suffragette (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Suffragette (2015)

Suffragette

Suffragette (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sufražetkinje

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama, povijesni

Trajanje:

106 min

Režija:

Sarah Gavron

Scenarij:

Abi Morgan

Glavne uloge:

Helena Bonham Carter
  >  Edith Ellyn
Anne-Marie Duff
  >  Violet Miller
Romola Garai
  >  Alice Haughton
Finbar Lynch
  >  Hugh Ellyn
Ben Whishaw
  >  Sonny Watts
Lorraine Stanley
  >  Mrs Coleman
Geoff Bell
  >  Norman Taylor
Amanda Lawrence
  >  Miss Withers
Drew Edwards
  >  Male Laundry Worker
Shelley Longworth
  >  Miss Samson
Carey Mulligan
  >  Maud Watts
Adam Nagaitis
  >  Mr Cummins
Sarah Finigan
  >  Mrs Garston
Grace Stottor
  >  Maggie Miller
Adam Michael Dodd
  >  George Watts

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Suffragette (2015)
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2015 u 23:52
Suffragette  (2015)

Režija: Sarah Gavron
Scenarij: Abi Morgan
Žanr: Drama

Jezik: Engleski
Država: Velika Britanija
Trajanje: 106 min

Uloge:

Anne-Marie Duff ... Violet Miller
Grace Stottor ... Maggie Miller
Geoff Bell ... Norman Taylor
Carey Mulligan ... Maud Watts
Amanda Lawrence ... Miss Withers

Povijesna drama prikazuje rane članice Britanskog pokreta za žensko pravo glasa, žene koje su bile prisiljene na skrivanje, kako bi nastavile opasnu igru mačke i miša sa sve okrutnijom državom.

Ažurirao angels - 22.Sijecanj/Jan.2016 u 22:08
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2016 u 19:14

Prevod je najavio Homer99 Clap

Na vrh
Homer99 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Homer99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2016 u 13:10
Postavljen je titl.
watch?v=TFfjiiWrxyI
Univerzitetski Odjek
Prevodi FIS
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2016 u 21:52

Homer99 hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
branko-nikolic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj branko-nikolic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2018 u 10:09
Dobar film o emancipaciji žena. Vrijedi ga vidjeti, naročito žene. Ocjena: 4 od mogućih 5.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2018 u 06:08
  Razlike između fanatika i terosrista su lepo ispeglane i poravnane u ovoj ogoljenoj feminističkoj propagandi od filma. Utisak je potpun ako se tome doda friziranje odnosa engleske krune prema ovim nesrećnicama koje je samo prvi svetski rat spasio od istrebljenja.

Glavna mana ove čarlame je što su samo žene predstavljene kao žrtve i roblje pohlepnih gazdi i sistema koji ih toleriše. Izrabljivane su samo žene i devojčice a ne i dečaci koji su rmbačili po rudnicima. To su gospoda u svom feminističkom zanosu zaboravila kao što su zaboravili igru mačke i miša koju je država igrala sa njima. Dame su štrajkovale glađu u zatvoru iz kog su puštane tek kada su jednom nogokm bile u grobu. Puštali su ih da se podgoje na slobodi do sledećeg hapšenja jer smrt u zatvoru od fanatika pravi mučenike. Neke su i umrle na slobodi dok su se neke u svom fanatizmu bacale ispred konja u trku. I tu na kraju dolazi do vrhunske foliraže jer pandur koji ih je progonio na kraju okreće glavu. Pravio se čovek da ne vidi kako pored njega prolaze krivci koji su pod udar zakona došli zbog podmetanja bombi.

Sve u svemu ispod proseka.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2021 u 14:46
Dobar film
Na vrh
branko-nikolic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj branko-nikolic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2021 u 08:17
Pretplatio sam se na NETFLIX, pa nemam više potrebe skidati filmove. Srdačno Vaš vjerni !

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2021 u 19:30
Netflix nema u ponudi sve prevode na ex yu jezicima. Iako meni ne treba prevod ako je film na engleskom ipak ga skinem
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.