| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Talvar Aka Guilty (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Talvar Aka Guilty (2015)Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2016 u 18:17 |
|
Talvar (2015) Aka Guilty ![]() Režija: Meghna Gulzar Scenarij: Vishal Bhardwaj Žanr: Drama, Misterij, Triler Jezik: Engleski, Hindi Država: Indija Trajanje: 132 min Irrfan Khan ... Ashwin Kumar Konkona Sen Sharma ... Nutan Tandon Neeraj Kabi ... Ramesh Tandon Sohum Shah ... ACP Vedant Mishra Atul Kumar ... Paul Gajraj Rao ... Inspector Dhaniram Prakash Belawadi ... Ramashankar Pillai Shishir Sharma ... JK Dixit Film je baziran na istinitom događaju, dvostrukom ubistvu iz 2008 godine, 14-godišnje djevojčice Shruti i sluge Khempal. U slučaju Noida u kojem su roditelji bili glavni osumnjičeni za ubojstva, iskusni detektiv suočava se sa nekoliko sukobljenih teorija o počiniocima nasilnih dvostrukih ubistava. Prevod je uradila: *MARA* |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2016 u 00:12 |
|
Lična ocena 8.
Sviđa mi se jer prikazuju lažne istine da zavaraju gledaoce. Mene više ne mogu, naučio sam lekciju kad sam se opekao u Kahaani. Više ne donosim nikakve zaključke dok gledam indijske trilere, čekam da mi prikažu šta se stvarno izdešavalo. ![]() ![]() Gluma je odlična, jedino mi se nisu dopali neki glumci, posebno onaj policajac s početka koji stalno nešto žvaće. Na kraju drugi tim preuzeo slučaj, a nema pojma o životu... Sve u svemu, ovaj film je veoma sličan filmu Rahasya. Verovatno bih ga propustio da sam znao. Drishyam mi je bio mnogo bolji.Ažurirao NikolaJe - 20.Sijecanj/Jan.2016 u 00:13 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2016 u 11:28 |
|
Nikola, Sto se tice filma Drishyam, ne znam sta da kazem. Film mi je preterano razvucen, moze komotno da traje barem pola sata krace. Gluma mi je losa i ispod svakog proseka, narocito domacina porodice. One dve-tri pesmice u toku filma? razvodnjavaju tempo i atmosferu...ne razumem u cemu je njihova poenta i cemu sluze Rasplet u poslednjih 45 minuta, mi je fenomenalan i neocekivan.. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |