Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tRAŽIM sCREAM 1,2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tRAŽIM sCREAM 1,2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tRAŽIM sCREAM 1,2
    Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 23:20
kO IMA OVE FILMOVE NEK SE JAVI NA PM DA SE DOGOVORIMO ZA ZAMJENU!
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2004 u 13:50
Imam ti ja Scream 1,2,3...javi se na pm ako budes hteo, jer sam ja iz Srbije...
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2004 u 22:33
Ja imam jedinicu na VHS-u, i imam onu karticu koja prebacuje iz kazete u DIVX. Ako budeš htio, javi na PM da se dogovorimo!
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2004 u 11:19
Ma dobro samo kakva bi slika bila kad bi prebacivao?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2004 u 19:11
Moj Scream 1 i 2 su DVD Ripovi sa prevodom, odlicna je slika..., jer mislim da je u svakom slucaju mnogo bolja od bilo kog ripa sa vhs-a...
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2004 u 22:34

Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

Moj Scream 1 i 2 su DVD Ripovi sa prevodom, odlicna je slika..., jer mislim da je u svakom slucaju mnogo bolja od bilo kog ripa sa vhs-a...

Moram priznati da je tako. Kvaliteta slike nije baš nešto. Ako te zanima, javi se na pm, ili mi napiši mail, pa ću ti poslati sliku s jednog filma.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2004 u 01:47

@ hugo's: Ne ono, nemoj shvatiti me pogresno da se reklamiram, ali je tako. Zato sto sam i ja pokusavao ripati sa slicnom tv-karticom sa vhs-a i nije bas sjajno...Preporucujem svima to samo u nuzdi...tj. ukoliko ne postoji dvd ili divx kopija nekog starijeg filma ili sl.

Pozdrav. Mail mi je: mailto:rhymerator86@yahoo.com posalji mi 1 capture iz tog ripa da pogledam kakav je naspram mog (ja sam ripao pre oko 1,5 god. "The Cell" sa J.Lo!!!?!)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.