| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rowdy Rathore (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rowdy Rathore (2012)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2015 u 21:47 |
![]() Rowdy Rathore (2012) ![]() Žanr: akcija, komedija, krimi, romansa, triler Režija: Prabhudheva Scenario: Shiraz Ahmed Trajanje: 143 min Jezik: hindi Akshay Kumar ... Shiva / IPS Vikram Singh Rathore Sonakshi Sinha ... Paro Nasser ... Baapji Paresh Ganatra ... 2G Supreeth Reddy ... Antagonista Šiva je sitni prevarant iz malog grada, nezaustavljivo zaljubljen u Priju, lepoticu koju je sreo na venčanju na kom se pojavio nepozvan. A, pri tom, u Šivinom životu se pojavljuje i šestogodišnja devojčica koja tvrdi da joj je on otac. I, da to ne bude sve - još ga saleće i opasna lokalna banda ubica, koja smatra da je Šiva ukrao nešto njihovo! Da bi se odbranio, Šiva mora da reši drevnu tajnu. To će ga odvesti u grad Bihar, koji teroriše nemilosrdni političar i mafija koju kontroliše. Tako Šiva postaje jedina nada za spas i iskupljenje stanovnicima tog grada. Izvor: filmopis.com Prevod je uradila: Marina M. ![]() Ažurirao NikolaJe - 30.Studeni/Nov.2015 u 21:54 |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2015 u 21:51 |
|
Lična ocena 10
Obožavam takve zabavne i smešne filmove sa neverovatnom i ozbiljnom pričom. ![]() Kad pomislim da sam se premišljao da li da ga odgledam... ![]() Kakav karakter ima inspektor. Ne boji se smrti, već neispunjavanja svog obećanja pre smrti. Ministar inspektoru: "Tučete ljude iza mojih leđa? -Izvinite, pogrešio sam... Tucite ga pred njim!" ![]() Koliko moćan film, već mi nedostaje. ![]() Ažurirao NikolaJe - 19.Sijecanj/Jan.2016 u 14:10 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |