| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eli Stone (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rocky75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču Pridružen: 24.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1723 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eli Stone (2008)Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2013 u 23:37 |
|
Opis: Serija Eli Stone je američka serija komedija-drama koja govori o istoimenom glavnom liku serije koji boluje od aneurizme od koje samo on čuje muziku Džorža Majkla, predviđa zemljotres u San Francisku... Glavna uloga je poverena Džonu Li Mileru, bivšu devojku igra Nataša Henstridž, sekretarica Loreta Divajn. Takođe i Viktor Garber, Džejson Džordž i drugi. IMDB TITLOVI Ažurirao CSInvestigator - 23.Studeni/Nov.2013 u 14:17 |
|
|
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2015 u 14:52 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |