Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fejsbuk profil
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fejsbuk profil

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fejsbuk profil
    Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 13:24
Zeznuo mi se fejsbuk profila neće da mi se uloguje na nalog nikako piše mi uvek da mi je nalog onemogućen da li to znači da mi je neko hakovao ili izbrisao probao sam sve da ga vratim ali ne ide mi,a baš mi treba taj nalog,zna li neko kako da rešim ovaj problem?

Ažurirao NEX - 22.Studeni/Nov.2015 u 13:26
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 13:38
Da ti ga je neko hakovao, promenio bi lozinku tako da ti ne možeš da uđeš
Pošto ti ne izbacuje da je lozinka pogrešna znači da nie hakovan

Da ti ga je hakovao, pa izbrisao, opet bi mogao da vratiš nalog (ako nije promenjena lozinka), pošto Fejzbuk nikad trajno ne briše nalog, baš da bi mogao da ga povratiš

Meni izgleda kao da si ti nekako prekršio pravilnik, pa su te oni isključili
Jesi stavio svoje pravo ime? Ako nisi i to je kršenje pravilnika (mada u tom slučaju uglavnom nalog prebace u stranicu)

Ako može skrinšot tog obaveštenja? 

Ažurirao Zolala - 22.Studeni/Nov.2015 u 13:39
Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 15:28
Nisam stavio svoje pravo ime,evo screenshot

Ažurirao NEX - 22.Studeni/Nov.2015 u 15:29
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 15:50
Tako sam i mislio, moraš da koristiš svoje ime, ne lažno

Fejzbuk te je banovao

Ако вам је Facebook налог онемогућен, видећете поруку да је онемогућен кад пробате да се пријавите. Ако не видите ову поруку, онда вероватно имате проблем са пријављивањем. Затражите помоћ при пријављивању.

Онемогућавамо Facebook налоге који се не придржавају Facebook услова. Нека кршења услова обухватају:

• Непрекидно забрањено понашање након добијања упозорења или више упозорења од Facebook-а
  • Самоиницијативни контакт са другима у циљу узнемиравања, оглашавања, промовисања, упознавања или другог неприличног понашања
  • Коришћење лажног имена
  • Представљање као нека личност или ентитет или неко друго нетачно представљање идентитета
  • Постављање садржаја који се не придржава Facebook услова
Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
Telegon View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Telegon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 15:56
Originalno postovano od strane NEX NEX piše:

Zeznuo mi se fejsbuk profila neće da mi se uloguje na nalog nikako piše mi uvek da mi je nalog onemogućen da li to znači da mi je neko hakovao ili izbrisao probao sam sve da ga vratim ali ne ide mi,a baš mi treba taj nalog,zna li neko kako da rešim ovaj problem?

Ovde možeš priložiti žalbu i najčešće odgovore kroz 5 dana.

https://sr-rs.facebook.com/help/contact/260749603972907

--------------------------------------------------------------------

Pored gore navedenih razloga:

1. Moguće je da si se dopisivao sa nekim i koristio vulgarizme itd. pa te je on prijavio.

2. Moguće da si nekome poslao zahtev pa te on prijavio za uznemiravanje.
3. Najverovatnije si na nalogu koristio čudno i nelogično ime (npr. LksdelK434, ili ime neke životinje, igračke...) što su ljudi iz Facebook-a uočili i ugasili nalog.
4. Ili je nešto do njih, pa ti savetujem da sačekaš malo pre ishitrene reakcije.

SrećnoWink.
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 16:03
Telegon pošalji mi link od ove stranice da bih mogao da priložim žalbu

Ažurirao NEX - 22.Studeni/Nov.2015 u 16:30
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 16:18
http://sr-rs.facebook.com/help/contact/260749603972907

Čovjek nije telefon, već Telegon  :D
Na vrh
Telegon View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Telegon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 16:25
Originalno postovano od strane NEX NEX piše:

Telefon pošalji mi link od ove stranice da bih mogao da priložim žalbu

Kao prvo, nije "Telefon"Dead, nego "Telegon"-Odisejev i Kirkin sin, koji je kao mali bio odvojen od roditelja, i usled spleta sudbine biva izazvan na dvoboj sa ocem koga smrtno rani, a zatim pošto od majke koja je to krila sazna ko je u stvari, od tuge umire i biva preobražen u obličje Ital... Glavni junak Eshilove tragedije, koja je nama sačuvana samo u fragmentima...

Mada postoji mitski junak "Telef" koji je bio osnivač pergamske loze... pa ti mogu malo i progledati kroz prsteWink.

Malo obrazovanjaLOL.

Link sam već napisao u postu gore, ali je i MrDaky78 prepisao.postovanje

Ažurirao Telegon - 22.Studeni/Nov.2015 u 16:29
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 16:31
Ok otvorio sam i izvini na imenu nisam namerno napisao telefon,hvala vam u svakom slučaju
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.