Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Film u MP4-problem sa titlovima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Film u MP4-problem sa titlovima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
filmovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filmovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Film u MP4-problem sa titlovima
    Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2015 u 13:31
Zdravo, imam jedan problem. skinuo sam jedan film u MP4 formatu i našao titlove pored kojih stoji oznaka 
EXTENDED.DVDRiP.x264-LiViDiTY;
Titlovi ne odgovaraju ovom filmu (kasne), probao sam da ih prilagodi raznim programina ali uvek ima problem. Zanima me da li će problem biti rešen ako film konvertuje recimo iz MP4 u DVD ili neki drugi format????  
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2015 u 13:41
Titl koji si skinuo je za EXTENDED (produženu) verziju. Zato ti ne odgovara.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
gtitiev View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj gtitiev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2015 u 19:03
Nećeš ništa dobiti ako konvertiraš u drugi format (avi, vob, mpeg, i slično). Stvar je u tome da EXTENDED - DIRECTOR'S CUT verzije sadrže scene koje su inače skinute (izbrisane) iz normalnih/običnih verzija filma. Tako da jedini spas je da skineš EXTENDED-DIRECTORS CUT rip filma, ili da skineš prevod koji je napravljen prema EXTENDED ripu.

P.S. Upravo zato većina ripa koji skinemo sa torrenta ili na bilo koji drugi način sadrže tzv. "tagove", da bi mogli da vidimo ko je napravio rip, kakva je verzija, kojeg je kvaliteta, i slično, i u većinu slučajeva ako se tagovi ripa i prevoda poklapaju, onda je skoro 100% šansa da će taj prevod odgovarati tom ripu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.