Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Matrix2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Matrix2

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
asterix View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asterix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Matrix2
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2003 u 01:01

Dajem 10 divx naslova za Matrix2 (sa titlom)

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2003 u 22:48

A ti ga bas zelis.

Mislima na matrixa. Ja ga nemam, ali ja sam voljan dat samo jedan naslov. Ipak smo u recesiji po Racanu.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2003 u 12:49
Jesi papak jebo te film koda vrijedi neznam kolko ti vjerojatni ides sam pisat al i za cugu nemas sigurno drustvo jel oni placaju 10 cugi a ti jednu,
www.media-project.org
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2003 u 21:23

sile kaj ti briješ..koji je tebi....Ja sam voljan isto dati dosta naslova i para za MATRIXA 2.....

a vi drugi ko vas je..

Na vrh
Extremist View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extremist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2003 u 22:50
Umjesto nuđenja i traženja naslova i para, imate Kazaa, dosad ste svi mogli poskidat to (matrix2 je tamo već sigurno 10 dana ako ne i više). Ili je telefon malo previše para?
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2003 u 10:36
Kako ste nabrijani pa imacete svi matrixa samo malo pricekajte koda morate bit prvi ipak je tek danas poco igrat u kinu!!!
www.media-project.org
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2003 u 13:00

Kupujem MATRIX 2 I X-MEN 2

Tko prodaje

Don't worry be happy
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 13:49
imam ja matrix i dajem ga besplatno ali je kino rip i nema titlove
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 14:56

Evo ima Srpski titl za VCD verziju filma, pa tko zeli neka ga skine i ustima sa verzijom koju ima.

FFS

Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 15:00

Nije kao onaj sto ga je poslao ACO pod Hrvatski , a titl na Spanjolskom.

FFS

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 16:07
našo sam na livadi
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 16:43

Dajte koji od vas ljudi ima dobar Matrix reloaded

Ja bi ga kupio

Don't worry be happy
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 17:53
ja ti mogu ga prodat moj ali kao što sam reko kino rip
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 19:10

A TKO NABAVI DVD RIP NEKA JAVI NA mail kristijan@titlovi.net

Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 20:08

Kakva je slika ,daj ocijenu 1-5

Za koliko prodaješ?

Ima možda tko Johnny English za prodati

Don't worry be happy
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 20:21

upravo nabavio matrixa reloaded svcd slika i zvuk prejeben....fakat nemam riječi..nemam riječi...odlično...

3cd-

ima ko johhnya

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2003 u 23:18
e kristijan koliko trazis para za taj film. i ako imas X-Men 2??
Na vrh
Kamber View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kamber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2003 u 01:09
Ja poklanjam Matrix 2 i X-MEN  samo ko može doći u Tuzlu po njih!!!
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2003 u 17:37

Daj možeš mi poslat filmove molim te

Don't worry be happy
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2003 u 20:35
ocjena 3 ali sljedeči tjedan dobivam dvd-rip
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.