| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Amy (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mircest
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Amy (2015)Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 11:58 |
|
Ejmi ![]() Žanr: Documentary, Biography, Music Jezik: engleski Režiser: Asif Kapadia Glavne uloge: Amy Winehouse, Mitch Winehouse, Mark Ronson Trajanje: 128 min Film sadrži do sada neviđene arhivske snimke i govori o tragičnoj priči ispričanoj njezinim riječima. Amy Winehouse umrla je u 27. godini života, 27. srpnja 2011. godine, od trovanja alkoholom. Bila je talent koji se rađa jednom u generaciji. Pisala je pjesme i pjevala od srca, ostavljajući publiku opčinjenu njezinom magijom. Tragično je što se zbog svojih problematičnih veza, globalnog uspjeha i nestandardnog načina života pod povećalom medija potpuno emotivno raspala. Izvor: moj-film.hr Prevod najavio: veljko13 |
|
![]() |
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 18:44 |
|
Jbg. ja već preveo... Bilo je čupavo, engleska skripta ne sadrži hardcoded titlove. Ako mi je što promaklo, 'Blame it on Amy'. Uživajte...
P.S. Amy je umrla 23.07., ono gore treba ispraviti. Ažurirao valkanela - 31.Listopad/Oct.2015 u 18:48 |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2015 u 23:00 |
|
Molim ukućane za smirenja tenzija i nespamanje teme.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |