| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ideje za mobilnu aplikaciju? |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ideje za mobilnu aplikaciju?Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2015 u 23:48 |
|
|
Ekipo prošlo je nekoliko mjeseca od kada s novom verzijom foruma imamo ajde nekakve tehničke mogućnosti za aplikaciju........ koja nije samo goli prikaz web stranice kao što bilo do sada
![]() Zanimaju nas vaše ideje povodom toga?' Što bi vam bilo potrebno u toj aplikaciji ?? Koje opcije i tako to?? Eden raspali ![]() ![]() |
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 00:46 |
|
|
Čija je bila ideja da se izbaci RIP smajlić?
Sad ljudi u temi Preminuo... ostavljaju samo prazne postove. Uopšte, od kad ste izbacili neke, više ne mogu da se snađem među smajlijima ![]() Znam, nije za mobilni, izvini C. |
||
|
||
![]() |
||
luka74
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 08:18 |
|
|
Moje mišljenja je da nije potrebna nikakva aplikacija za sajt, već registrovanje ovog foruma za Tapatalk servis koji ima aplikaciju za sve tri mobilne platforme. Šta se dobija sa tim? Sve na jednom mestu. Jednostavno praćenje tema koje vas zanimaju sa podešavanjima notifikacija za iste, bez potrebe korišćenja E-maila. Komunikacija članova preko PM itd. Ako vas interesuje, postoje gomila tutorijala na YouTube-u.
Prethodne dve godine koristim Tapatalk aplikaciju za nekoliko domaćih i stranih foruma. Koliko je ona jednostavna je i činjenica da komp nisam koristio za forume čak i kada sedim pored njega. Ono što me je zapanjilo je da ima mnogo domaćih foruma sa neuporedivo manje članova koji su na tom servisu. Neću da ih imenujem da ih ne bih reklamirao. Međutim ovog foruma još uvek nema tamo. Čudi me da niko do sada nije postavio to pitanje jer ima dosta članova koji su aktivni. Na žalost ja nisam aktivan na forumu jer mi je nezamislivo da kada sam upoznao lakši način, da se vratim na stari. Mobilni prikaz koliko god da je dobar, nikada neće biti idealan. Ono što je potrebno je da se vlasnik sajta Nikola registruje na ovoj stranici https://tapatalk.com/start-here.php Servis je besplatan, a ako su potrebne dodatne opcije (ja mislim da nisu), onda postoji pretplata. Eto, to je moj predlog. |
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 08:33 |
|
|
Do prije nekoliko mjeseca dok nismo unaprijedili forum nije bilo nikakve prave mogućnosti za takvo to, nije bilo ovog RSS itd.
Tek smo sad došli do toga, zato ozbiljno nas zanima dali Tapatalk dovoljan ili potrebna neka posebna app itd. Svaki prijedlog je dobrodošao Pogotovo od onih koji koriste više Smartphone za dolazak na sajt :)Ja iskreno ne koristim baš ![]() ps. Kolega naletio na ovo ?? ![]() |
||
![]() |
||
luka74
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 08:37 |
|
|
Nije potrebna nikakva dodatna aplikacija. Tapatalk ima svoju i preko nje pratiš sve forume koji te zanimaju.
|
||
![]() |
||
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 11:18 |
|
|
Ja znam da smo sto puita diskutovali o ovome, ali web wiz je praistorijski forum, i zanima me šta će biti kad se jednog dana prestane razvijati. Administracija treba što prije naći način da bazu podataka migrira u PhPBB ili nešto slično. Tek onda se može razgovarati o mobilnoj aplikaciji.
|
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 13:56 |
|
|
Znamo mi da je prastari i nije moderan itd, ali slabo nešto možemo tu, ništa novo i moderno se ne može upariti s našim sajtom
![]() Probali su svašta naši dečki![]() A nema se para da ne plati vrhunskim profesionalcima da kompletno sve promjene ![]() ![]() Ali to nije tematika ove teme, radimo s onim što imamo :) Daj ti ideje za aplikaciju, pa da vidimo što možemo sklepati ![]() ![]() |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 16:37 |
|
(18. red, 4. polje )
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 17:01 |
|
Je l' on to u crnini? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 17:03 |
|
|
Razgulite s teme
![]() ![]() aplikacija!!!
|
||
![]() |
||
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2015 u 17:29 |
|
E samo kad si ti njima skresala
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2015 u 11:29 |
|
|
Web Wiz Forums skripta je beznadno antimobilna, nemam pojma kako će vam ispasti ta aplikacija... Moja preporuka je:
Brzo, moderno, mobilno... O prijenosu baze nemam pojma, jer ne znam kakva vam je baza.
|
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2015 u 11:32 |
|
|
ako ništa chat radi ko grom preko app
![]() ![]() |
||
![]() |
||
vitez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 04.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 88 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2025 u 11:54 |
|
|
Znam da je tema stara, ali da ne bih otvarao novu reših da ovde napišem jednu primedbu koju imam. Naime nešto sam hteo da pročitam koristeći smartfon na ovom sajtu u vezi nekog filma i bilo mi je veoma teško da pročitam nazive filmova/serija. Ovo zbog toga što je pozadina sajta (tamno-svetlo) siva a nazivi filmova/serija su (tamno) plavi. To je veoma teško čitljivo. Po meni to je vrlo loš odabir boja. Ne znam kako vama to do sada nije smetalo. Pogotovo ako je i telefon na suncu. Na računaru još i nekako, valjda zato što je monitor malo veći, ali na mobilnom telefonu (mobitelu, jel'te) vrlo se teško čita. Da li biste mogli to da promenite i da nazivi filmova/serija budu npr. narandžasti u skladu sa paletom boja koje su i inače ovde? Ili da se pokrene neka anketa, pa da se članovi izjasne koja je kombinacija najprihvatljivija svima. Hvala.
|
||
|
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
|
||
![]() |
||
ALEX 1055
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2026 u 15:58 |
|
|
Kako se stavijo titlovi u android?
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |