| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Reykjavík Rotterdam (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Reykjavík Rotterdam (2008)Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2015 u 19:08 |
|
Reykjavik-Rotterdam (2008)
"Reykjavík Rotterdam" (originalni naslov) ![]() Žanr: Triler Trajanje: 88 min Država: Island, Nemačka, Holandija Jezik: Islandski, Holandski, Engleski Režija: Óskar Jónasson Scenario: Arnaldur Indridason, Óskar Jónasson Uloge: Baltasar Kormákur ... Kristófer Ingvar Eggert Sigur?sson ... Steingrímur Lilja Nótt ?órarinsdóttir ... Íris ?röstur Leó Gunnarsson ... Jensen Victor Löw ... Hoogland Islandski kriminalistički triler bez lažnog sjaja – donoseći turobnu, tužnu, očajničku priču redatelja Oskara Jonassona „Reykjavik-Rotterdam“ savršeno prikazuje gubitnika na rubu očaja. Za Kristofera život nije bio ništa nego kontinuirani niz poraza i razočaranja. Između ostalog, počinio je golemu pogrešku krijumčareći alkohol dok je radio kao radnik na brodu – mala prijevara koja ga je ubrzo dovela iza rešetaka. Sada, nakon što je izašao, trudi se srediti svoj život radeći kao zaštitar i nastojeći brinuti se za obitelj. A onda se Kristoferu ukaže prilika da napravi još jednu turu na teretnjaku koji plovi iz Reykjavika na Islandu za Rotterdam u Nizozemskoj. Kristofer isprva prihvati priliku da ponovno radi sa starim prijateljima – ne očekujući vrtlog kriminala u koji će ga ovaj potez odvući. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2015 u 21:31 |
|
Hvala kvrle |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2016 u 18:17 |
|
Glavni muski glumac Baltasar Kormákur, inace poznati islandski reziser, glumi bolje od 80 posto profi glumaca. Ovo je triler, iznad proseka, vredi ga pogledati. Ocena 7/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |