Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bsplayer na vanjski disk?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

bsplayer na vanjski disk?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Gledalica View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: bsplayer na vanjski disk?
    Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 17:22
Sve filmove gledam u bs playeru, ako gledam na kompjutoru, a sad sam kupila vanjski disk da one dobre spremam umjesto brišem, i da mogu nositi na posao i tamo gledati na kompjutoru. Zanima me mogu li na taj vanjski disk nekako instalirati bs player, za slučaj da ga nema na nečijem komppjutoru, a ne želim ga instalirati na tuđi kompjutor.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 17:34
Najverovatno treba da potrazis na google bsplayer portable verziju.
Na vrh
Gledalica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 17:38
hvala! nešto sam našla ali sad ne znam ima li kakve veze gdje na disku ću to instalirati ili snimiti (nisam još pogledala što je to točno), jer imam filmove u mapama "trileri", "komedije", "dokumetarci",...
Na vrh
Gledalica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 18:16
koliko sam shvatila ti portable programi se ne instaliraju, ali ja još ne znam  ako nađem i snimim portable bsplayer na disk a filmove držim u mapama, hoću li moći klikom na film učtati ga u tom bsplayeru koji je u mapi iznad

ima li netko moda link na portable bs player za win 10?  hvala

Ažurirao Gledalica - 02.Listopad/Oct.2015 u 18:18
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 18:34
Ne znam da li će da funkcioniše sto posto, ali nakon
što snimiš tu portable verziju na neki disk uključi
prvo BS Player, pa preko opcije Desni klik --> Open files
nađeš i izabereš film koji želiš.

Link nažalost nemam.

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 02.Listopad/Oct.2015 u 18:35
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 18:36
Hm, probao sam 2 bsplayera portable skinutih sa torent sajtova, ni jedan ne radi, svi kazu An error occured in the application. Potrazi kmplayer portable, probaj.
Na vrh
Gledalica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 18:41
hvala
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 21:37
A š'o komplikovati.
Skini BSP, instaliraj ga na taj eksterni disk i teraj.

Na vrh
Gledalica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 10:35
ok, ali kako da instaliram na eksterni, jel to jednako kao kad instaliram na kompjutor, samo izaberem eksterni? inače, nema portable bsplayera, samo normalan, i može li taj na eksterni?
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 11:06
Originalno postovano od strane Gledalica Gledalica piše:

ok, ali kako da instaliram na eksterni, jel to jednako kao kad instaliram na kompjutor, samo izaberem eksterni? inače, nema portable bsplayera, samo normalan, i može li taj na eksterni?

Neki programi se pokreću direktno, milijunaš 2 klikneš exe datoteku i igraj, otkud hoćeš.
Milijunaš 3 se instalira, što uglavnom znači da će instaler upisati u registri zapise o ponašanju igre-programa i još ponešto.
Takav program uglavnom radi od tamo gdje je instaliran, npr. c/pr files/...
a pokrećeš ga ikonom...
Znači, ako hoćeš gledati u firmi, gdje ne želiš tragove plejera, neželiš u recent files, registiju itd ništa, onda MORAŠ imati plejer koji radi bez instalacije.
Takav player treba zapamtiti veličinu slova itd, značu zapisivat će si nekamo na tvojem flash driveu, u nekoj mapici plejera. Inače bi morao iznova podešavati svaki put.
guglaj ovo:

https://www.google.com/search?q=video+player+without+installation&ie=utf-8&oe=utf-8

https://www.google.com/webhp?hl=hr#hl=hr&q=video+player+no+installation

https://www.google.com/webhp?hl=hr#hl=hr&q=video+player+flash+drive
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 13:28

'Vako, skinuo sam NORMALAN BSP, instalirao na USB (bez ponuđenih kodeka),
o'šo na drugu kantu (Đe nemam BSP) i pustiJo sa tog USB stika i BSP i film.
Pretpostavljam da svaka kanta ima sve, ili bar većinu, potrebnih kodeka.

Dobro, Sedam ("od Devet" LOL) je u pitanju, a ne Win 10, na obe kante.

Da li mi je neštA upisiv'o i dopisiv'o u registriju (ono što Dr... reče), nisam proveriJo.

Elem, imaš i VLC portabl...dobar, al' zeru komplikovan...bar meni LOLLOLLOL
http://download.cnet.com/VLC-Portable/3000-13632_4-10871918.html

Moj favorit je veČ duže vreme Media Player Classic
Skineš ZIP fajl (32 ili 64), na eksternom kreiraš direktorijum "MPC" i u njega 
raspakuješ, i radi.

Ažurirao Dibidus41 - 03.Listopad/Oct.2015 u 14:15
Na vrh
Gledalica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 14:09
hvala, ma to mi je sve novo, nisam ni znala za te portable programe

skinula sam smplayer i stavila na disk i sve formate je fino učitavao ali nisam mogla uklonit disk, pojavilo se upozorenje da se nekakav Generic volume koristi ili da neki program koristi disk, nemam pojma, to me izludilo dok nisam obrisala to čudo s diska, onda mi je tek dao

a može li taj vlc učitati mkv, mp4, avi - filmovi su mi uglavnom u tim formatima
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 14:17

a može li taj vlc učitati mkv, mp4, avi - filmovi su mi uglavnom u tim formatima

VLC guta sve...jednom sam mu ponudiJo i čvarke LOLLOLLOL.

Ali bRez zeke, zemi ti onaj MPC, će ti biDne lakše!!

p.s. to su ti sve veČ standardni kontejneri, tako da nema potrebe da pitaš
čitali neki plejer .mkv ili .avi ili .flv!!

Ažurirao Dibidus41 - 03.Listopad/Oct.2015 u 14:20
Na vrh
Gledalica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 14:58
kod tog MPC piše

Supported Operating Systems:

Windows® XP SP3, Vista, 7, 8, 8.1 both 32-bit and 64-bit

• System Requirements:

An SSE capable CPU

• ja imam win 10 32 bit, može li na to? pretpostavljam da može

ali mi nije jasno zašto je tamo installer ili trebam skinut onaj 7z ili zip, ta 3 su ponuđena

Na vrh
    Dibidus41 View Drop Down
    Senior translator
    Senior translator
    bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 15:14
    Dušo moja, napisah da skineš ZIP (pretpostavka da je uneverzalniji za raspakivanje),
    na eksternom disku kreiraš direktorijum...nazovi ga kako hoćeš, a ondaK u taj
    direktorijum raspakuješ taj ZIP (ako imaš Total Commander i WinRar, to je očas posla).
    MedŽu tom grupom fajlova, nađeš fajl koji se vika "mpc-hc", sa ekstenzijom .exe i 
    dvoklikom na njega ti se otvara plejer.
    Na vrh
    Gledalica View Drop Down
    member
    member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 15:40
    aha, hvala, ja već skinula 7z, ma nije bitno jer mogu ga raspakirati
    ali kad sam stavila na disk opet je bilo isto - sve lijepo učitava i radi ali kad poželim odspojiti disk onda se pojavi ona obavijest

tek kad sam sve obrisala s diska (osim filmova) i još restartala kompjutor dao mi je da odspojim uređaj

Ažurirao Gledalica - 03.Listopad/Oct.2015 u 15:49
    Na vrh
    Dibidus41 View Drop Down
    Senior translator
    Senior translator
    bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 16:12
    Eh, saDe sam se upleo k'o pile u kučinu LOLLOLLOL

To nema veze sa MPC, nešto ne odradiš kako valja.

Prvo, mogla si bez brisanja MPC (jer ako si ga samo obrisala, a on ti posle dozvolio
    da otkačiš disk, značu da ništa nije upisivo) da probaš da restaruješ kantu.
    Drugo, jesi li se pomerila sa particije koja ti služi za eksterni?
    Treće, jesi li poztavarala sve što ti se eventualno pokreće sa eksternog?
    To proveriš ako odeš u Task Manager (ono, CTRL+ALT+DEL) i vidiš šta je aktivno,
    pa mu rokneš proces.

Na kraju, ak' ni'š od ovoga ne pije vodu, probaj OVDE da nađeš rešenje.

Na vrh
    Gledalica View Drop Down
    member
    member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 16:20
    otvorila sam task manager ali ništa nije bilo otvoreno osim utorrenta (jer skidam nešto)

ja sam to što sam otpakirala stavila na taj eksterni disk i onda sakrila (hidden) sve osim fajla .exe i svojih mapa s filmovima, jer mi taj program služi ionako za svaki slučaj, da nije u tome problem

inače otvorila sam taj program i u njemu po jedan film svakog formata da vidim da mi učitava prijevode i sva slova, i onda sve pozatvarala

Ažurirao Gledalica - 03.Listopad/Oct.2015 u 16:28
    Na vrh
    Gledalica View Drop Down
    member
    member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 16:21
    čak sam i antivirusni zaustavila na 10 min ali nije pomoglo
    Na vrh
    Gledalica View Drop Down
    member
    member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 16:22
    kad su mi samo filmovi na hdd-u nemam taj problem, niti sam to ikad imala, samo kad dodam taj portable player
    Na vrh
     Odgovori Odgovori Stranica  12>
      Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
    Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.