Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HDMI na DVi / HDMI na VGA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HDMI na DVi / HDMI na VGA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tetejactt View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tetejactt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HDMI na DVi / HDMI na VGA
    Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2015 u 10:38
Trebao bi da povežem komp sa led tv-om pa da li pored video signala ide i audio signal sa tim jednim kablom ili mi treba neki poseban adapter za audio...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2015 u 11:41
ako imas hdmi izlaz iz graficke povezi samo hdmi kablom i pc i ledtv, imaces video/audio bez problema. Ako imas na graficku samo dvi na tv dobices samo sliku. Za zvuk moraces da povezes pc sa pojacalom/zvucnike.
Na vrh
tetejactt View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tetejactt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2015 u 12:13
Tako sam i pretpostavio, jer sam video na jednom adapteru da pored dvi odnosno vga ulaza ima i ulaz za audio, dodje mu kao spliter, razdelnik. Inače na graf. imam samo dvi. 

Hvala.
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2015 u 23:48
Originalno postovano od strane tetejactt tetejactt piše:

Trebao bi da povežem komp sa led tv-om pa da li pored video signala ide i audio signal sa tim jednim kablom ili mi treba neki poseban adapter za audio...

ako stariji PC/laptop nema HDMI OUT,
USB/HDMI adapter
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=USB+3.0+To+HDMI&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XUSB+3.0+To+HDMI+adapter.TRS0&_nkw=USB+3.0+To+HDMI+adapter&_sacat=0
rješava sliku i zvuk, rezolucija ok.
Imam još 7m kvalitetniji HDMI kabl.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.