| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La sedia della felicità (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La sedia della felicità (2013)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2015 u 19:57 |
|
La sedia della felicità? (2013) ![]() ![]() Režija: Carlo Mazzacurati Scenarij: Doriana Leondeff, Carlo Mazzacurat Žanr: Komedija Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 94 min Uloge: Valerio Mastandrea ... Dino Morosi Isabella Ragonese ... Bruna De Angelis Giuseppe Battiston ... Father Weiner Raul Cremona ... Casimiro Foggia aka Mago Kasimir Maria Paiato ... The Fishmonger's Wife Kozmetičarka Bruna živi jedva spajajući kraj s krajem. Sreća je ne prati, no igrom slučaja saznaje za skriveno blago. Norma Pecche, majka poznatoga kriminalca, sakrila je dragulje u jednom od stolaca u dnevnoj sobi što je priznala tek prije smrti, te se Bruna daje u potragu za bogatstvom. Ostaje tako zaključana iza ograde kad je iznenade divlje svinje, no spasi je Dino. On joj se pridružuje u avanturističkoj potrazi za stolcem. Prevod je uradio: donatodibergamo ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |