| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spinning Boris (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Spinning Boris (2003)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2015 u 19:51 |
|
Spinning Boris (2003) ![]() ![]() Režija: Roger Spottiswoode Scenarij: Yuri Zeltser, Grace Cary Bickley Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 112 min Uloge: Jeff Goldblum ... George Gorton Anthony LaPaglia ... Dick Dresner Liev Schreiber ... Joe Shumate Boris Lee Krutonog ... Felix Braynin Svetlana Efremova ... Tatiana Dyachenko Rane 1996. g., tri republikanska voditelja kampanje prihvataju pomoći Borisu Jeljcinu na izborima. Kada stignu u Moskvu, otkrivaju da prema anketama ima samo 6 posto glasova, a izbori su već za par mjeseci. Dick Dresner želi se vratiti kući, ali George Gorton i Joe Shumate izglasaju ostanak. Prvo moraju privući nečiju pažnju; najzad to i uspijevaju s Jeljcinovom kćerkom. Nakon toga slijede ankete, testne grupe, poruke i komunikacije s medijima. Dok se Jeljcinove statistike poboljšavaju, imaju li Jeljcinovi protivnici drugi plan na umu, osim pobjede na izborima. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2023 u 19:01 |
|
Zanimljiva tema. Hvala na titlu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |