| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Intern (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Intern (2015)Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2015 u 16:03 |
Žanr: Komedija Trajanje: 121 min Zemlja: SAD Režija: Nancy Meyers Scenario: Nancy Meyers Glavne uloge: Robert De Niro ... Ben Whittaker Anne Hathaway ... Jules Ostin Rene Russo ... Fiona Adam DeVine ... Jason Opis: U ovoj komediji o 70-godišnjem umirovljeniku Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa! Izvor: mojtv.hr |
|
|
|
![]() |
|
Reign95
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2015 u 10:47 |
|
Video sam negde da su kod nas ovo preveli kao "Mlađi referent" i odmah sam pomislila na "Tesnu kožu" :)
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2015 u 22:49 |
|
Prevod je najavio Gale ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2015 u 20:26 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
goooran
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2015 u 00:14 |
|
Jel postoji negde verzija gde je dobra slika? Sve ovo što sam skinuo do sad je užas, čak i 720p!
Inače hvala za prevod, kažu da je odlična komedija! Ažurirao goooran - 21.Prosinac/Dec.2015 u 00:16 |
|
![]() |
|
fant0m
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2015 u 13:41 |
|
našao ovdje: 18.) Piraterija je najstrože zabranjena. Zabranjena je bilo kakva prodaja i distribucija piratskog sadržaja (odn. svih filmova, muzike, programa i sl. koji nisu freeware ili open source, znači zaštićeni su autorskim pravima) izravno preko stranica ovog sajta i njegova foruma, svi postovi takvog sadržaja biti će obrisani!!! Također je zabranjena i potražnja linkova za piratski sadržaj/download. Ovaj sajt i forum namjenjeni su isključivo divx i dvd titlovima te razgovoru o filmu i ostalim temama!!! Vlasnik sajta, administratori i moderatori (odn. voditelji sajta) ograđuju se od bilo kakve prodaje ili distribucije piratskog materijala. prilično dobra kopija /720p/ Ažurirao bojanadj - 22.Prosinac/Dec.2015 u 15:29 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |