| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Blob (1988) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Blob (1988)Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2015 u 22:10 |
|
The Blob (1988)
![]() Žanr: Horor, SF Trajanje: 95 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Chuck Russell Scenario: Theodore Simonson, Kay Linaker, Chuck Russell, Frank Darabont Uloge: Kevin Dillon ... Brian Flagg Shawnee Smith ... Meg Penny Donovan Leitch Jr. ... Paul Taylor (as Donovan Leitch) Jeffrey DeMunn ... Sheriff Herb Geller Candy Clark ... Fran Hewitt Remake kultnog horora iz 1958. godine o ubojitoj želatinoznoj masi koja proždire sve na putu. Može li itko zaustaviti to tajanstveno biće prije nego naraste do divovskih razmjera i postane prijetnja cijelom svijetu? Jedan od scenarista je i slavni Frank Darabont. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2015 u 22:35 |
|
Znam da je trash horor, znam da je cisti prosek, ali kada sam ga pogledao prvi put, jos kao klinac, na VHS-u i to na nekoj jadnoj kopiji mislo sam da je najbolji horor ikada... i sad ga rado pogledam ako ga zakacim na nekoj od televizija.
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |