Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vanilla Sky (2001)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vanilla Sky (2001)

Vanilla Sky

Vanilla Sky (2001)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2001

Žanr:

misterij, ljubavni, fantazija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

136 min

Režija:

Cameron Crowe

Scenarij:

Cameron Crowe
, Alejandro Amenábar
, Mateo Gil

Glavne uloge:

Tom Cruise
  >  David Aames
Cameron Diaz
  >  Julie Gianni
Kurt Russell
  >  McCabe
Timothy Spall
  >  Thomas Tipp
Penélope Cruz
  >  Sofia Serrano
Jason Lee
  >  Brian Shelby
Johnny Galecki
  >  Peter Brown
Shalom Harlow
  >  Colleen
Oona Hart
  >  Lynette
Ivana Milicevic
  >  Emma
Delaina Hlavin
  >  David's Assistant
Michael Shannon
  >  Aaron
Tilda Swinton
  >  Rebecca Dearborn
Noah Taylor
  >  Edmund Ventura
Jhaemi Willens
  >  Jamie Berliner

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vanilla Sky (2001)
    Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 23:12
Vanilla Sky (2001)

Nebo Boje Vanile

Žanr: Fantazija, Misterija, Romansa
Reditelj: Cameron Crowe
Glavne uloge: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz
Trajanje: 136 minuta
Zemlja: SAD

Radnja filma:

Što znači biti sretan i što smo sve spremni za sreću učiniti, propituje nas nadrealna drama "Nebo boje vanilije" redatelja Camerona Crowea, remake španjolskog filma "Otvori oči". Kroz priču, koja će gledatelja držati prikovanog za sedalo, vodi nas jedna od najvećih holivudskih zvezda svih vremena, nenadmašni Tom Kruz.

U očima mnogih David Ames (Tom Cruise) je tek razmaženo derište koje uopšte ne shvata koliko je sretno i bogato - naime naslednik je očeve firme, koja mu je pripala po smrti roditelja. U sedmici u kojem puni 33 godine David prvo provede noć sa Julie (Cameron Diaz), prijateljicom sa kojom povremeno spava, a zatim i sa Sofijom (Penélope Cruz), dovitljivom plesačicom u koju bi se čak i mogao zaljubiti. Međutim, nakon automobilske nesreće, David se nađe u zatvoru, sa zaštitnom maskom na licu, nesvestan kako je i zašto tamo završio. U razgovorima sa suosećajnim psihologom pokušava saznati što mu se to dogodilo, ali ne dolazi do nikakvih rezultata te počinje gubiti osećaj za razlikovanje zbilje i neželjenih misli.

Prevod   OVDE
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:02
Dobar film , dobar Remaster . Vredi pogledati ponovo posle toliko godina.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:06
Licno meni je Spanski Open Your Eyes jos bolji .
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:25
Pa zar nije rimejk navedenog Abre los ojos (1997). 
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:30
Ako su "oči" "ojos", onda govorite o istom filmu. Smile

Nisam gledao taj španski, ali znam da je rađeno po njemu. Da sad ne tražim, je li ono Penelope glumi u oba?
Kako god, meni je i ovaj odličan. Jedan od onih koji se urežu u pamćenje.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:58
Originalno postovano od strane baho baho piše:

Ako su "oči" "ojos", onda govorite o istom filmu. Smile

Nisam gledao taj španski, ali znam da je rađeno po njemu. Da sad ne tražim, je li ono Penelope glumi u oba?
Kako god, meni je i ovaj odličan. Jedan od onih koji se urežu u pamćenje.

Da, glumi u oba.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2021 u 11:19
Bas tako ... , nego kad sam napisao komentar cisto sam hteo da dodam za one koji se prvi put susrecu sa filmom Vanila Sky da postoji i Spanski Abre Los Ojos (na Spanskom) po kome je radjen film , pa cisto ako su voljni mogu pogledati i Spansku verziju.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2021 u 11:28
Odlični su u obe varijante, priča je svakako najači adut, ambijent mi se više dopao u španskom filmu, prvo sam to gledao, kasnije i Vanilla Sky koji pa ima Tom Kruza, koji mi je svakako bliži od Eduardo Noriege (nemam išta protiv njega, tip ima nemalo filmova koje sam voleo, no ne može (mi) se porediti sa Kruzom). Ne volim da savetujem drugima šta će i kako će, u mom tek slučaju je zbilja bila najbolja varijanta pogledati prvo original pa remake, ni najmanje mi Vanilla nije izgubila na tome. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.