Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Film od vise vts- fajlova - problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Film od vise vts- fajlova - problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
exned View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Film od vise vts- fajlova - problem
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2015 u 12:33
Imam film od 4GB u ISO fajlu.....Kada se extractovao ovaj fajl dobio sam folder VTS...i u njemu film se nalazi u vise VTSova(svaki vts ima poo nekih 20  i kusur minuta)....e sad, obzirom da bi želio da mi film bude u jednom vts fajlu, ima li neki softver koji od ovog ISO fajla (što sam ga extractovao i dobio ovaj folder VTS) moze napraviti samo jedan video fajl (vts)??
Nedo
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2015 u 12:41
to je dvd fajl u imageu , e sad kad si image  ekstraktao  otvori neki player recimo vlc i iz njega otvori film kao da otvaraš film u dvd formatu.

ideš na medij, pa na otvori disk i browsaj taj folder koji si ekstraktaoSmile
Na vrh
exned View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2015 u 12:50
Opet imam problem, nazalost..bs player mi moze citati samo VTS po VTS, a nikako ih ne moze citati kao cjelinu(kao sto si mi rekao u VLC softeru). :(

Ima li sanse, tj. postoji li opcija u bs playeru da moze citati film kao cjelinu'??

Ažurirao exned - 01.Kolovoz/Aug.2015 u 13:36
Nedo
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2015 u 13:47
mislim da ga nisi pravilno otvorio, da nisi otvorio pravi file.
 Dvd-ovi obično imaju neki mali file koji je menu te iz kojeg pokrećeš filmSmile
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2015 u 13:55
Ideš na Open directory i nađeš film.

Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 09:18
Originalno postovano od strane exned exned piše:

Imam film od 4GB u ISO fajlu.....Kada se extractovao ovaj fajl dobio sam folder VTS...i u njemu film se nalazi u vise VTSova(svaki vts ima poo nekih 20  i kusur minuta)....e sad, obzirom da bi želio da mi film bude u jednom vts fajlu, ima li neki softver koji od ovog ISO fajla (što sam ga extractovao i dobio ovaj folder VTS) moze napraviti samo jedan video fajl (vts)??
ISO fajl je preslik fizičkog (optičkog) diska. Kada taj imidž (DVD diska, DVD filma) diska sa nekim program prekopiraš (ekstrahiraš) na računalo dobiješ mapu (sa nazivom diska) i u njemu dvije pod mape: AUDIO_TS i VIDEO_TS. U mapi VIDEO_TS ti se nalazi više tih VTS-ova (fajlova sa ekstenzijama .vob) i oni se ne mogu spajati jer se time narušava struktura samog diska (DVD filma) jer je određena onim ostalim datotekama kao što su .ifo i .bup. Možda ti na svome računalo ne možeš vidjeti te ekstenzije jer su asocirane sa nekim od programa za reprodukciju videa (DVD-a) ali to i nije bitno. VLC media player će ti kod instalacije ubaciti u kontekstni izbornik opciju "Pokreni sa VLC-om" ako dođeš mišem na mapu ili ćeš mapu izabrati sa bilo kojim drugim playerom onim "Open..." pa ti se otvori prozor i klikaš. I ti sam možeš pokrenuti "ručno" reprodukciju svih VTS fajlova u nizu (dakle otvoriti DVD film sa svim opcijama) ako klikneš na VIDEO_TS.ifo fajl. Svi programi za reprodukciju videa automatski naprave asocijaciju sa odgovarajućim datotekama i klikom na .ifo fajl će ti se u tom programu automatski otvoriti cijeli DVD. ifo. datoteku ćeš pronaći ako pređeš mišem preko nje ili ti piše na dnu ekrana o kakvom se fajlu radi ako ga obilježiš.
Ovo je vrlo pojednostavljeno objašnjenje načina na koji to sve funkcionira.
Na vrh
exned View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 17:28
Nedo
Na vrh
exned View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 17:32
fazon je sto kad odem is bs playera, i ucitam ovaj oznaceni fajl, cita mi samo nekih 23 minute filma,,a  cilj mi je da ubacim prevod,,,pa ce mi zbog toga biti problem...pokusao sam sa vlc playerom, tamo mi moze ucitati Cijeli film, al je prevod katastrofa....znaci, iz bs playera ucita mi ovaj fajl sto traje 23 minute, i sta ce mi biti kad ubacim prevo, jer ce se ovaj drugi video zapis automatski nadovezat na ovaj prvi,a sta ce biti sa prevodom,obzirom da drugi video pocinje od nule

Ažurirao exned - 02.Kolovoz/Aug.2015 u 17:41
Nedo
Na vrh
exned View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 17:36
u vlc-u kad kliknem na media> open disc, (kliknem na vts folder) e tek tada mi ucita cijeli film...ali ja hocu da ovo mogu uradit iz bs playera :(
Nedo
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 17:40
Drugi od vrha ti je IFO fajl - klikni na njega iz BSplayera.
Na vrh
exned View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 17:45
javlja mi "an error occurred in the application"

Nedo
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 17:49
Prvo uključiš BS Player, pa posle ideš Open folder/directory i nađeš film.

Dakle, ne klikaš na one fajlove sa filma, nego otvoriš BS Player sa desktopa ili gde god si začuvao taj player.

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 02.Kolovoz/Aug.2015 u 17:51
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 18:04
BSPlayer ne podržava DVD bez nekih kodeka (npr.Intervideo, Cyberlink or Elecard MPEG2 decoder Confused)

Pokušaj da pospajaš VOB-ove sa ovim: VOBMerge i da onda taj spojeni fajl/vob
pustiš u BSPlayeru.

Ažurirao bojan969 - 02.Kolovoz/Aug.2015 u 18:23
Na vrh
exned View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exned Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 18:09
jarane, sad bas uradih kako mi je rečeno, udjem u bs player, nadjem taj folder sa filmom i pritisnem "open"..i on mi krene citati neki fajl "vts_01_01.vob"(od nekih pet, šest sekundi,, ono , fazoni "upozorenje za autorska prava i bla bla")..i onda nakon toga ide mi neka slika od filma u kojoj se pojavi izbornik"play movie" "chapters"(al je fazon sto ne mogu kliknut na ovu opciju "play movie" u bs playeru), to traje nekih minutu i dvadeset sekundi, i onda, da bi krenuo na film moram pritisnut "next"... i onda mi ucitaje fajl po fajl(rekao sam vec da film da je film u ovom folderu iz 4 fajla(dijela , što se vidi gore i na slici).....a npr..kada udjem u vlc player i odem na "media >open disc",,,ovaj player mi učita izbornik dvd-a (tj... press play, chapters itd..)...a ovaj bs player nece.........znači, vlc ucitaje film kao cjelinu, a bs nece, vec ide fajl po fajl (četri fajla po 23 minute)

Ažurirao exned - 02.Kolovoz/Aug.2015 u 19:38
Nedo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,197 sekundi.