| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jagged Edge (1985) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jagged Edge (1985)Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2015 u 19:37 |
|
Jagged Edge (1985) Nazubljena Oštrica Žanr: Kriminalistički, Triler, Misterija Reditelj: Richard Marquand Glavne uloge: Jeff Bridges, Glenn Close, Peter Coyote Trajanje: 108 minuta Zemlja: SAD Radnja filma: Bogata naslednica je ubijena na obali u blizini San Franciska.Njen ožaloščeni muž uskoro biva optužen za njeno ubistvo. Angažuje ne baš iskusnu pravnicu u koju se vremenom zaljubljuje. Kada je slučaj ubistva tako stravičan, čemu ćete više verovati- svojim emocijama ili stvarnim dokazima? Bogata nasledica je brutalno ubijena u svojoj osamljenoj vikendici na obali, nedaleko od San Franciska. To pogađa njenog muža Džejka, ali on ubrzo biva optužen za taj zločin. On angažuje pravnicu, iako ona nije imala iskustva. Ubrzo se među njima razvija ljubavna hemija i ona će se naći u situaciji da brani čovijeka u koga je zaljubljena. Prevod OVDE |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2024 u 16:15 |
|
Danas se retko kad snimi neki dobar film, ma ne mozhe n da se odgleda do kraja,pa sam tako pocheoponovo da gldam neke filmove od pre, pa tako i ovaj u kojem igraju odlichni glumci kao shto su Jeff Bridges i Glenn Close. Film je dobar ali jedina je mozha zamerka shto sam veliki filmogil pa samim tim i poznavalac pa mislim da je mozha i predvidivo, ali samo zato shto sam mozdha bash filmsi znalac )
|
|
![]() |
|
leo-mesi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2022 Lokacija: Šimanovci Status: Offline Points: 453 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2024 u 09:57 |
|
Ovo su pravi filmovi...a ne gluposti kakve danas izbacuju. Možda i jeste nešto predvidivo u ovom filmu ali generalno film drži pažnju od početka pa do samog kraja.
Danas gledamo ili plagijate ili u poslednje dve ili tri godine razne biografske filmove ili nastavke popoularnih filmova snimljenih decenijama ranije. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |