Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - klasici
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

klasici

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hitch View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hitch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: klasici
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 16:36
jel ima tko za razmjenu/prodaju razne klasike i kultne filmove (jest da je to relativno, ali ono... hitchcock, lang, kurosawa, tadic i sl. - uglavnom filmovi stariji od 1980e)
ja imam nesto a tesko je nabaviti, pa tako...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 20:53
To i mene zanima ko ima, od hitchcocka???
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 12:37
Hitch ja ih imam nešto malo.Imam od vesterna El Dorado i The Man Who Shot Liberty Wallance.A imam ti još Operation:Burma.Moram još pogledat
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 13:10
Mene zanima što imaš od Arika Kurosawe?
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 14:55
Imam ti ja Ben Hur, Godfather 1,2,3, Taxi Driver, Mata Hari, For fistful of dollars, For a dollar more, Deer Hunter, Good,bad & ugly...javi na pm ako ti treba
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 17:31
i ja to isto ali samo na dvdima
Na vrh
stripje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stripje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 14:11

..imam hrpu klasika na VHS-u,nazalost za one koji prate samo Divx.

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 12:51

Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

Imam ti ja Ben Hur, Godfather 1,2,3, Taxi Driver, Mata Hari, For fistful of dollars, For a dollar more, Deer Hunter, Good,bad & ugly...javi na pm ako ti treba

Uz ove jos i Anna-u Karenina-u, Sedmoricu velicanstvenih, Rio Bravo, Unforgiven, Legend about Bager Vance... na divx-u. Zainteresovani na pm.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,355 sekundi.