| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Russia's History Revealed (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Russia's History Revealed (2012)Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2015 u 22:35 |
|
Russia's History Revealed Njemačka dokumentarna serija iz 2012. godine ![]() Žanr: History, Travel Documentary Jezik: ruski / engleski Trajanje: 60min Domaćin serije je Steven Charles Fascinantna serija o istoriji Rusije, od kraja 17. veka i Petra Velikog, pa sve do raspada Sovjetskog Saveza 1991. godine. Videćemo koji su ključni događaji koji su definisali razne epohe te ogromne zemlje, koji i dan danas fasciniraju istoričare. Priču o Rusiji kroz vekove proučavaćemo kroz istoriju tri velika ruska grada: Sankt Peterburga, Volgograda (bivšeg Staljingrada) i Moskve. U tim gradovima je došlo do glavnih ukrštanja političkih i ratnih vetrova, u njima su se zbivale priče o herojima, nastajali su revolucionarni izumi i otkrića. To su isečci ljudske sreće i bezgranične energije, ali i tragedija i istorijskih drama ogromnih razmera. Epizode: 1.St. Petersburg 2.Volgograd and the Volga 3.Moscow Preveo/la: LjubicaSP Prevod s ruskog (pošto postoji i engleska verzija, ali za nju ne odgovaraju titlovi) Ažurirao cersei - 26.Srpanj/Jul.2015 u 22:36 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 23:32 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2015 u 18:43 |
|
Hvala, Ljubice, na ovoj dokumentarnoj seriji!
![]()
|
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |