Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Terminator: Genisys (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Terminator: Genisys (2015)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Terminator: Genisys (2015)
    Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2014 u 20:38

Terminator: Genisys (2015)

Film koji je proslavio Arnolda Švarcenegera dobiće svoj nastavak, koji se u bioskopima očekuje 26. juna 2015. godine

Popularni holivudski glumac Arnold Schwarzenegger će u nadolazećem filmu "Terminator: Genesis" glumiti zastarelog modela T-800. Ova mu je uloga slavu donela 1984. godine, kada je glumio u prvom "Terminatoru".

Ranije je saopšteno da će šezdesetšestogodišnji glumac oživeti svoju ulogu u najnovijem nastavku popularne franšize, a njemu će se pridružiti glumci Emilia CLarke, Jai Corutney i J.K. Simmons.

U intervjuu za MTV je Arnold otkrio da će glumiti zastarelog modela T-800.

"Radi se o mašini u ljudskom telu. Upravo to telo stari kao i svako ljudsko telo, možda ne tako brzo, ali ipak stari", izjavio je Schwarzenegger.

Snimanje filma "Terminator: Genesis" počinje u aprilu, a u bioskopima će se pojaviti u julu 2015. godine.

Popularna filmska franšiza "Terminator" biće "vaskrsnuta" novom, samostalnom trilogijom čiji se prvi deo u bioskopima očekuje 26. juna 2015. godine, saopštio je holivudski studio "Paramount".

"Terminator" franšiza o kiborgu-ubici, koga je u tri filma igrao Arnold Švarceneger zaradila je više od milijarde dolara. Prvi film franšize snimljen je davne 1984. godine.

Za sada se, kako prenose američki mediji, ne zna da li će Švarceneger (65) reprizirati svoju najpoznatiju ulogu.

Četvrti film u franšizi, "Terminator: Spasenje" sa Kristijanom Bejlom u ulozi Džona Konora i Semom Vordingtonom u ulozi kiborga prikazan je 2009. godine, ali u njemu nije igrao bivši bodibilder koji je tada bio guverner Kalifornije.

http://www.imdb.com/title/tt1340138/

Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 14:19

Ažurirao angels - 31.Prosinac/Dec.2015 u 12:53
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2015 u 23:32
Titlovani trejleri koji su mojih ruku delo ;)

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2015 u 00:35
Terminator se nešto u lice usuko... Dead LOL
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2015 u 00:47
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2015 u 00:41

Prevod je najavio Gale. Clap

Na vrh
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2015 u 08:09
Neću ga gledati dok ne izadje bar 720p rip,ali iz ovih trejlera se da zaključiti da nije ni blizu svojih prethodnika,ali hajde sačekaćemo.
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2015 u 21:42
Hvala Gale. za prevod

Titl  OVDE
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2015 u 16:16

Hvala Gale. ruza

Na vrh
marlena321 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marlena321 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 11:56
Hvala na odličnom prijevodu  Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 09:40
Gledali smo i Terminatora pre neki dan. Ukus - mah mah. S jedne strane uspeli su da mi probude osećaj nostalgije određenim scenama, forama iz prva dva dela i to, ali s druge strane izbor glumaca za Saru Konor i Kajla Risa me nekako odbijao. Ona je previše lepa i moderna, a on prviše nabildovana zamena. Glumci u prvom delu su bili "prost narod", a i nekako kompatibilniji, čak i po visini, a ovo dvoje mi mnogo odudaraju. Znam, i priča je sad drugačija i ovi se uklapaju u nove verzije priče, ali meni je to ipak smetalo.

No, pored navedenih mana, posmatrajući kao film ovog doba i u njegovom žanru, uopšte nije loš. Malo nam je teže distancirati se od onog što znamo, ali gledajući kroz oči mojih devojčica, njima se dopao, što znači da su režiseri i producenti pogodili. Wink Ko nam kriv što nismo dovoljno stari da zaboravimo ono od pre, a ni dovoljno mladi da uživamo u novim tvorevinama. LOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 10.Listopad/Oct.2015 u 09:42
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.