| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wandâfuru raifu Aka After Life (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wandâfuru raifu Aka After Life (1998)Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 20:06 |
|
After Life (1998) "Wandâfuru raifu" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama, Fantazija Trajanje: 118 min Država: Japan Jezik: Japanski Režija i scenario: Hirokazu Koreeda Uloge: Arata Iura ... Takashi Mochizuki, savetnik (as Arata) Erika Oda ... Shiori Satonaka, savetnik pripravnik Susumu Terajima ... Satoru Kawashima, savetnik Takashi Naitô ... Takuro Sugie, savetnik Kyôko Kagawa ... Kyoko Watanabe, Ichirova žena Nako što ljudi umru, nedelju dana provode sa savetnicima, također mrtvima, koji treba da im pomognu da izaberu jedno sećanje, jedino sećanje koje će poneti u večnost. Oni opisuju to sećanje ekipi koja treba da ga snimi i prikaže na kraju nedelje, nakon čega sledi večnost. Dvadeset dvoje mrtvih stiže ove nedelje, a dodeljena su im tri savetnika i mlada pripravnica... Prevod uradio crni60 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 21:29 |
|
Naleteh na dati film na h..-u. Rekoh i pre da mi se u sustini ostvarenja od Hirokazu Kore-eda-e svidjaju, pa i dato, kao sto sam napomenuo u temi Soshite chichi ni naru (2013) i dati film mi je zanimljiv i malo me podstakao na razmisljanje. Mozete procitati samo prvu recenicu iz opisa, dovoljno, Dakle meni licno fino ostavrenje, mislim da vredi uzeti u razmatranje da se pogleda.
Ažurirao AlexDeLarge - 02.Sijecanj/Jan.2023 u 21:39 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |