| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Underbelly (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Underbelly (2008)Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2014 u 21:17 |
|
Underbelly (2008) ![]() Žanr: Drama, Misterija Trajanje: 77 x 40 min (7 sezona) Država: Australija Jezik: Engleski Uloge: Caroline Craig ... Jacqui James Marcus Shultz ... Gang member Paul Tassone ... Dennis Kelly Daniel Roberts ... Jim Egan "Rat podzemlja" australska je serija koja prepričava stvarne događaje u razdoblju od 1995. do 2004. Riječ je o mafijaškim ratovima u Melbourneu. Serija se temelji na knjizi "Leadbelly: Inside Australia's Underworld" novinara Johna Silvestera i Andrewa Rulea. Svaka sezona ove višestruko nagrađivane televizijske serije nas vodi kroz 13 epizoda o usponu i padu stvarnih ličnosti iz australijskog podzemlja viđeno očima ljudi sa obe strane zakona. Svaka sezona se odvija u drugom vremenskom razdoblju grada sa drugim/novim kriminalnim šefovima i policajcima koji pokušavaju da ih izvedu pred lice pravde. izvor: mojtv Seriju prevodi Tiberius |
|
![]() |
|
Tiberius
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2015 u 11:51 |
|
Već mesec dana imam problem s kompom (neispravan hard). Problem ću rešiti ove nedelje (još jedan kredit), pa će se i prevođenje nastaviti svojim uobijačajenim ritmom. 13. epizodu 3. sezone ću okačiti tek kad završim ispravke/dorade prethodnih epizoda. Hvala na strpljenju.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2015 u 02:55 |
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
franc-prijatelj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2017 u 08:32 |
|
Ko bi mislio, da i tamo postoji prava mafija. Dobro odigrano.
|
|
![]() |
|
Han Solo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2017 u 21:26 |
|
Poceo sam da gledam ovu seriju i pri kraju sam prve sezone. Meni je serija dosta dobra i vredna paznje. Nije preterano brutalna i pomalo je zabavna. Serija ima zanimljiv tok i dinamiku jer se pojedini glavni likovi smenjuju i u narednim epizodama dolaze novi. Nadam se da ce biti jos serija iz Australije jer su pravo osvezenje.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |