| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Sunchaser (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Sunchaser (1996)Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2015 u 21:34 |
![]() ![]() darovit i uspješan liječnik onkolog, bogat, ugledan, u izvrsnoj formi, na zdravoj hrani, ne puši. Život mu je manje-više savršen i bezbrižan. Jedini problem koji ima jest hoće li kupiti novu kuću s bazenom odmah ili kasnije. Očekuje se da će uskoro postati voditelj onkološkog odjela, a to je veliko priznanje, velik korak u karijeri i, dakako, u primanjima. Jednog dana u bolnicu u kojoj radi dovezen je 16-godišnji Blue (J. Seda), teško bolestan zatvorenik u policijskoj pratnji, koji je od 13. godine u zatvoru zato što je ubio očuha. Blue je već otprije bio pacijent dječjeg onkološkog odjela, ali su ga poslali na onkologiju za odrasle. On je agresivan i drzak, odbija razgovor, a isprva i pregled, no Reynolds ga uspije donekle pripitomiti. Blue boluje od abdominalnog zloćudnog tumora koji se proširio na pluća i jetru. Reynoldsov tim procjenjuje da mu je ostalo još mjesec-dva života. Blue to čuje i pri transportu u sveučilišnu bolnicu na novu kemoterapiju otme Reynolda i natjera ga da ga vozi u Arizonu. ![]() |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 18:05 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj ODLICAN film koji mi je medju omiljenima i kako ja znam da kazem ''za 5 zvezdica''. Odlicna rezija pokojni Michael Cimino ( R.I.P. ) i odlican Woody Harrelson a isto tako i Jon Seada. I svakako i te kako reporuka za ovaj film jer mislim da pravi ljubitelj filma bi trebao ponovo odgledati The Sunchaser
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |