| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Povezivanje video sa dvd |
Odgovori
|
| Korisnik | |
zagor-te-nej
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 29.Listopad/Oct.2009 Lokacija: SKOPJE Status: Offline Points: 170 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Povezivanje video sa dvdObjavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 12:30 |
|
gospodo,treba mi vasa pomoc.jas sam malo staromodna,tesko odustajem od starih aparata,tako da sam naisla na jedan problem kji nadam se da ce te mi vi pomoci.U cemu je problem.Imam video reclorder lewe,znam da oni nisu vise u modi i upotrebi,ali ja imam mnogo video kaseta i htela bih da ih prebacim na dvd panasonic ali ne znam kako da ih povezem da bih mogla video materijala da prebacim na cd,zato molila bih vas za pomoc,ako moze uz slike.Sad sam se setila ima jos jedan problem.dvd panasonic povezen mi je sa pojacalo koji ima 5.1 saraund,ali kad pustim neki film koji uma 5.1 zvuk,radi samo jedan kanal,a slika i sve ostalo je u redu.hvala puno,cekam vas odgovor.pozdrav
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 13:37 |
|
Treba ti TV kartica za PC sa analognim tunerom. Na nju spajaš VHS video-rekorder. Uz pomoć nekih od sveobuhvatnih šampiona kao što su Nero ili Roxio ili nekim od specijaliziranih programa za tu namjenu od tog analognog, RAW signala si napraviš klasičan DVD (mpeg2) ili DivX (avi).
Što se tiče 5.1 može biti svašta: pogrešno spajanje, postavke DVD playera, postavke pojačala... Obično je nešto trivijalno. Razmisli. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 18:38 |
|
Treba da povezes sve 5.1 izlaze sa svim 5.1 ulazima pojacala, ako koristis RCA konektore, moras sva 6 konektora da povezes sa dvd pleera u pojacalom. Ako ti je pravilno povezano i dalje imas probleme onda trazi u opcijama da odaberes stereo zvuk jer ili film nema 5.1 zvuk ili treba da odaberes neki nacin zvuka, theater, surround ili sl.
Ako taj dvd i pojacalo imaju hdmi, onda to je lakse, treba ti samo hdmi-hdmi kabel.
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 19:46 |
|
Moj DVD player Pioneer je povezan Coaxialom (1 kabel - digitalija) na Onkyo pojačalo za 5.1 zvuk. S obzirom da mi je prije tjedan dana Panasnicova plazma stara 3,5 godine riknula (a popravak će me stajati oko 150 Eura) ne mogu provjeriti koje su mi postavke na playeru za audio izlaz. Coax audio aut. Samo znam da u mom slučaju Pioneer ne može u isto vrijeme davati zvuk preko HDMI-a na TV i preko coaxiala na pojačalo, mora se izabrati.
|
|
![]() |
|
zagor-te-nej
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 29.Listopad/Oct.2009 Lokacija: SKOPJE Status: Offline Points: 170 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2015 u 12:02 |
|
hvala na pomoci.cao
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |