| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zoloto Aka Gold (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zoloto Aka Gold (2014)Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2015 u 01:54 |
|
Zoloto Aka Gold (2014) ![]() ![]() Režija: Andrey Marmontov Žanr: Komedija, Drama Jezik: Ruski Država: Ruski Trajanje: 110 min Uloge: Yuri Alekseyev ... Old-aged man Sergey Bezrukov ... Gordey Bragin Sergey Fedorov ... Trifon Evgeniy Ganelin ... Nobleman Anna German ... Darya Film Zoloto (ili u prevodu Zlato) ekranizacija je dela "Divlaja sreća" Dmitrija Mamina- Sibirca, i već po nazivu romana i nadimku pisca upućuje nas da se priča smešta u Sibir, tačnije na planinu Ural, gde se polovinom XIX veka dogodila zlatna groznica. Pomama za zlatom zadesila je i glavnog junaka Gordeja Bragina i celu njegovu porodicu. Oni su ranije živeli skromno, neočekivano su se obogatili, ali bogatstvo će im otkriti nove muke i oterati ih u pravu bedu. Prevod je najavio: carnojevic ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2015 u 17:24 |
|
Hvala na ovako brzom prevodu!. Da li mozete da stavite link za film, nigde ga nema na netu, cak ni na karagargi! Pozdrav Aleksa
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2015 u 22:43 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2015 u 19:32 |
|
Stavljen pogresan plakat za film! Stavljen plakat za americki film sa istim naslovom!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |