| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The O.C. Aka Orange County (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The O.C. Aka Orange County (2003)Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2009 u 14:42 |
|
Rajan Etvud (Bendžamin Mekenzi) je problematični tinejdžer, odrastao uglavnom na ulici u lošem kraju Los Anđelesa koji je izbačen iz kuće i koga prima u svoj dom porodica Kohen, da stanuje sa njima u bogatom kraju plaže Nju Port ... Rajana prihvata strogi, ali saosećajni 'Sendi' Kohen (Piter Galager), advokat koji ga je zastupao, braneći ga u njegovim predhodnim prestupima. Sendijeva žena Kristen (Keli Roven) se po malo brine zbog prisustav ovog novog gosta u kući jer je upoznata sa Rajanovom kriminalnom prošlošću... Kohenov sin Set (Adam Brodi) vezuje se brzo za Rajana i uvodi ga u svoje društvo a i Rajan uvodi njega u sve što on zna o životu i ljubavi...tako počinje novi život za Rajna, Kohenove, Kupersove, i u osnovi za sve u toj bogatom, živopisnom, tajnovitom i turbulentnom Okrugu Oranž... Uloge: Adam Klark, Bendžamin Mekenzi, Keli Roven, Piter Galager... prevod radi PsOaligator |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zeleni guster
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Listopad/Oct.2010 Lokacija: novi sad Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2011 u 09:29 |
|
Svaka cast na ovom potezu! Seriju sam odavno htela da skinem,ali na zalost,dzabe mi je bilo kad nije prevedena! Zanima me samo da li se prevodi cela serija ili samo druga sezona?
|
|
|
www.limundo.com/ref/zeleniguster
|
|
![]() |
|
Cvija01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 233 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2015 u 17:52 |
|
serija nije losa,svaka preporuka
![]() |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2016 u 23:02 |
|
Gledala sam seriju ranije, dok se prikazivala na televiziji, ali nikad do kraja.
Zato sam je odgledala ponovo. ![]() Nije loša serija, ima dosta dobrih, ali i loših strana. Zapleti su uglavnom dosadnjikavi, ali je humor na nivou. Polovina glumaca je harizmatična, a polovina užas. Uglavnom, meni je probudila neke uspomene na to vreme kad je prikazivana kod nas, tako da mi je prijala. Nije za maratonsko gledanje, već ponekad neku epizodu. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |