| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Same Same But Different (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Same Same But Different (2009)Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2015 u 22:35 |
|
Same Same But Different (2009) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 107 min Država: Nemačka Jezik: Nemački, Engleski, Kmerski Režija: Detlev Buck Scenario: Ruth Toma, Michael Ostrowski Uloge: Apinya Sakuljaroensuk ... Sreykeo David Kross ... Ben Jens Harzer ... Henry Stefan Konarske ... Ed Houn Pilot ... Tuk-Tuk Driver Soth To je bila samo jedna noć nakon provoda u klubu. Iz nje se rodila nježna ljubav. A neočekivano, i pitanje opstanka. Film je neobična, moderna ljubavna priča. Mladi Nijemac zaljubi se u Kambodžanku te ostaje uz nju, iako je HIV pozitivna. Neočekivana ljubavna priča s neizvjesnim krajem između Sreykeo, 21-godišnje pipničarke iz Phnom Penha, i Bena, mladog njemačkog studenta koji je doputovao na postdiplomsko putovanje u Kambodžu. Po povratku u Njemačku Ben dobije vijest da je Sreyko bolesna te na sebe preuzima odgovornost da je spasi. Na tom putu otkriva svijet pun nepravdi u kojem pobude nisu uvijek čiste. izvor: mojtv Prevod uradio osman2510 Ažurirao bojan969 - 07.Studeni/Nov.2015 u 21:56 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2015 u 23:59 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2015 u 12:04 |
|
|
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |