| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Extraordinary Women (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Extraordinary Women (2011)Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2015 u 03:18 |
|
BBC Extraordinary Women (2011) ![]() ![]() Žanr: Biografski Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 13 epizoda / 51 min Uloge: Sophie Okonedo ... Narrator (1 episode, 2013) Madame Chiang ... Herself (archive footage) (1 episode, 2013) Anne Cunningham ... Madame Chiang (1 episode, 2013) Kuei Lin Hsu ... General Chiang (1 episode, 2013) BBC-jeva dokumentarna serija od 13 epizoda, donosi nam priče o slavnim ženama različitih profesija, od filmskih diva do političarki, koje su savladale razne probleme i postale uzori i ikone 20 stoljeća. Kroz niz interviewa, arhivskih snimaka i odigranih prizora, vidjeti ćemo da se iza slave, moći i bogatstva često krije bol i osobne tragedije, te koju cijenu su te žene platile za svoja postignuća. 01. Madame Chiang Kai-Shek 02. Coco Chanel 03. Wallis Simpson 04. Hedy Lamarr 05. Audrey Hepburn 06. Grace Kelly 07. Martha Gellhorn 08. Indira Ghandi 09. Josephine Baker 10. Amelia Earhart 11. Agatha Christie 12. Ruth Westheimer 13. Maria Montessori ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |