| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Innocence (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Innocence (2014)Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2015 u 23:27 |
|
Innocence (2014) ![]() Žanr: Avantura, Fantazija, Horor, Misterija, Romansa, Triler Trajanje: 96 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Hilary Brougher Scenario: Hilary Brougher, Tristine Skyler Uloge: Sophie Curtis ... Beckett Warner Kelly Reilly ... Pamela Hamilton Graham Phillips ... Tobey Crawford Linus Roache ... Miles Warner Sarah Sutherland ... Jen Dunham Nakon prerane smrti majke, 16-ogodišnja Beckett i njen otac, romanopisac Miles Warner se sele u grad kako bi započeli nov život. Beckett je upisana u ekskluzivnu školu na Menhetnu, gde sreće svoju prvu ljubav, ali i otkriva da školu vodi koven najlepših i zavodljivih žena koje svoju mladost održavaju tako što piju krv devica... Prevod uradio mahoni Ažurirao bojan969 - 25.Ožujak/Mar.2015 u 20:16 |
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2015 u 20:17 |
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2015 u 21:09 |
|
Morao sam da napišem ovo, jer sam preveo još jedan film koji vuče korene iz antičke mitologije. Očigledno postoji veliki problem sa filmovima te tematike. Čak su i neki visokobudžetni filmovi izgledali dosta smešno. Da li je problem u tome što se očekuje od prosečnog gledaoca da unapred bude zaintrigiran temom koja postoji vekovima ili jednostavno nemoć režisera da sagleda film iz nekog "drugog" ugla. Uglavnom, da ne petljam, ti filmovi itgledaju, u najmanju ruku, nedorečeni. Lično, mislim da je u pitanju nespremnost da sam film ima nekakav lični pečat čoveka. Što je najgore, ovaj film je urađen prema noveli, tako da se definitivno pitam čemu sve to.
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2015 u 21:23 |
|
mahoni hvala ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |