| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cuatro lunas Aka Four Moons (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cuatro lunas Aka Four Moons (2014)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2015 u 22:02 |
|
Cuatro lunas Aka Four Moons (2014) ![]() ![]() Režija: Sergio Tovar Velarde Scenarij: Sergio Tovar Velarde Žanr: Drama, Romansa Jezik: Španski Država: Mexico Trajanje: 110 min Uloge: Antonio Velázquez ... Hugo Alejandro de la Madrid ... Andrés Cesar Ramos ... Fito Gustavo Egelhaaf ... Leo Alonso Echánove ... Joaquín Četiri priče o ljubavi i odnosima između različitih generacija, njihovim borbama i strahovima. Jedanaestogodišnji dječak bori se da sakrije privlačnost koju osjeća prema svom bratiću, dva prijatelja iz djetinjstva započnu odnos koji se dodatno zakomplicira strahom, stariji obiteljski čovjek opsjednut muškom prostitutkom, pokušava naći novac za novo iskustvo. Prevod je uradio: mita53 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |