| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Switching Goals (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Switching Goals (1999)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2015 u 19:31 |
![]() ![]() Identične blizanke Sam i Ema Stanton vrlo se dobro slažu, no u karakterima i interesima podosta se razlikuju. Ema voli modu, pazi na svoj izgled i rado šarmira dečake, dok Sam o ljubavi puno ne razmišlja, a najviše voli sport. Upravo je zato Sam ljubimica njihovog oca Džerija, entuzijastičnog fudbalskog trenera koji je upravo doznao kako od sada i devojke moraju biti uključene u školsku fudbalsku ligu. Iako je odmah naumio pozvati Sam u fudbalsku ekipu, supruga mu je rekla kako zapostavlja Emu te naredila da njoj da prednost pri izboru fudbalerki. Ema će tako biti u ekipi svog razočaranog oca, dok će Sam biti primljena u konkurentski tim. Kako se takav aranžman nikome ne sviđa, devojke će u dogovoru s ocem jednostavno zameniti identitete i potruditi se da majka to ne dozna. Međutim, ona predobro poznaje svoje devojčice pa će vrlo brzo otkriti njihovu smicalicu. ![]() ![]() |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |