Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARTICA ZA VHS-DIVX,MPEG...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

KARTICA ZA VHS-DIVX,MPEG...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hugo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: KARTICA ZA VHS-DIVX,MPEG...
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 14:29

Zna li netko koja je kartica za prebacivanje VHS-a u DIVX ili sliène formate kvalitetna, i sa cijenom oko 200-300 kn???

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 14:48
to ti sam mogu skoro sve ja imam jednu platio sam je 400 kn ali neznam proizvoðaèa i prebacujem u vcd format i slika je super
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 18:46
Hvala na pomoæi!
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 22:31
Da mi je to vidjet kvaliteta i 300 kn nikako neidu zajedno!!
Kapetan Kuka
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 09:00
Ja imam karticu "pinnacle pctv rave". Kupljena je u Italiji za 65 eura i vrlo je dobra. Nisam nasao nista jeftinije. Za snimanje koristim program "iuvcr" koji sam skinuo sa kazaa.
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 13:35
Treba ti neka iz ATI-jeve serije ATI All in Wonder Pro, tj. neka sa TV-in - om. Sumnjam kolilko slika moze biti dobra preko antenskog (citaj:analognog) ulaza, spas ti je mozda kablovska koja bi mozda poboljsala kvalitet....ali za to sto ti hoces, da bi uradio pravi posao treba ti PCI DVB SS2/SS1 kartica....the best.
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 13:56
Hvala svima!!!!!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 17:57
vivo na ati kartici preporucuju strucnjaci pa da s time nebi trebao imati problema!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.