| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Annie (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Annie (2014)Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2014 u 13:47 |
|
Annie (2014)
http://www.imdb.com/title/tt1823664/ Žanr: Komedija / Drama / Porodični Film Režija: Will Gluck Scenaristi: Will Gluck / Aline Brosh McKenna Država: USA Jezik: Engleski Glavne Uloge: Jamie Foxx,Quvenzhané Wallis,Cameron Diaz,Rose Byrne O Filmu:
Već neko vrijeme kina su nam prepuna filmova sa strip junacima i herojima a mjuzikli poput filma "Cabaret" čine se neponovljivima. Jedan od filmova koji popravlja prosjek ovome muzikalnome žanru je novi film "Annie". Will Smith i Jay-Z kao producenti ovog filma publici su najavili modernu verziju obožavanog mjuzikla iz 1982. Annie, kao vodeća uloga u filmu, mlada je beskućnica koja trpi teror od njene "stanodavke" gospođice Hannigan (Cameron Diaz) i uz sve nedaće uspijeva gajiti nadu za toplim obiteljskim domom. U njezin život ulazi Jamie Foxx koji tumači ulogu mutnog kandidata za gradonačelnika New Yorka. Prema naputcima njegovih savjetnika odluči posvojiti Annie kako bi uz pomoć simpatija publike osvojio vrijednu političku poziciju. U međuvremenu (tko bi rekao) njegovo srce omekša i Annie mu sve više postaje dio srca. U pozadini radnje prisutna je i činjenica da su tamo negdje Annini pravi roditelji koji bi se mogli pojaviti iz vedra neba. Naravno, to se i zbije. Glazbeni isjeci čiji je glavni vokal Quvenzhane Wallis, stigli su neposredno nakon Wallisine uloge u filmu "Zvijeri južnih divljina". Glavne uloge dobro joj stoje, isto kao i redatelju filma Willu Glucku. Iako, njegovo dosadašnje iskustvo vežemo uz posao scenarista ali nikada uz ulogu redatelja. A i Jay -Z i Will Smith imaju slične puteve - glumcu i pjevaču produkcijske vode novo su iskustvo. Trailer: Ažurirao jafforidza - 26.Veljaca/Feb.2015 u 16:57 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 17:07 |
|
Prevod je najavila AAdeAA ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2015 u 22:40 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
AAdeAA
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2013 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2015 u 15:46 |
|
Nema na cemu bilo mi je zadovoljstvo
|
|
|
Ne poznajete me ali cete me upoznati šetam se tako gradom, zaustavim se, dam koji autogram i nastavim dalje.
|
|
![]() |
|
LordMilan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: Nis, Serbia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2017 u 19:21 |
|
Film je dobar iako je ovo već drugi re-make filma iz 1982. godine. Tematika je ista, tako da vredi pogledati film.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |