| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Reach Me (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Reach Me (2014)Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 18:47 |
|
Reach Me (2014) ![]() Režija: John Herzfeld Scenarij: John Herzfeld Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 95 min Uloge: Lauren Cohan ... Kate Kyra Sedgwick ... Colette Thomas Jane ... Wolfie Kevin Connolly ... Roger Tom Sizemore ... Frank Poznata motivaciona knjiga, čiji je autor nepoznat inspiriše grupu ljudi - žurnalistu, njegovog urednika, bivšeg robijaša, hip-hop kralja, glumca i policajca na tajnom zadatku da preispitaju svoje izbore i odluke suočavajući se sa svojim strahovima u nadi da će stvoriti pozitivnije živote. Prevod uradio Danilo-Naissus Ažurirao Zolala - 13.Ožujak/Mar.2015 u 15:25 |
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2015 u 15:28 |
|
[Кнегиња мод он]
Данило хвала за превод ![]() Титл можете преузети ОВДЈЕ [Кнегиња мод он] Кад порастем бићу Кнегиња ![]() Ažurirao Zolala - 13.Ožujak/Mar.2015 u 15:30 |
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |