| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Indignados aka The Outraged (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Indignados aka The Outraged (2012)Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2015 u 23:47 |
|
Indignados Aka The Outraged (2012) ![]() ![]() Režija: Tony Gatlif Scenarij: Stéphane Hessel (pamflet "Time for Outrage!") Žanr: Dokumentarni Jezik: Francuski, Wolof, Grčki, Španski Država: Francuska Trajanje: 88 min Uloge: Mamebetty Honoré Diallo ... Betty Aktivistička doku-drama priča je o Betty, ženi porijeklom iz Afrike koja je ilegalno došla u Evropu, a opisuje njene doživljaje od boravka u Grčkoj, preko Španije do Pariza. Bettyn dugi evropski marš započinje u prašnjavim vagonima Patrasa, a završava na madridskom trgu Puerta del Sol, gdje se pridružuje mladim indignadosima. To je priča o Evropi u krizi kroz oči poniženih i obespravljenih. Film je adaptacija i interpretacija eseja 'Pobunite se!' devedesetčetvorogodišnji heroja francuskog Pokreta otpora i jedan od tvoraca Opšte deklaracije o pravima čoveka se obratio građanima sveta i pozvao ih na otpor i odbranu humanističkih i demokratskih principa, te je time ljude širom svijeta inpirirao na akciju. Prevod je uradio: a.žižak ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |