| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Day the Universe Changed (1985) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Day the Universe Changed (1985)Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2015 u 19:26 |
|
The Day the Universe Changed (1985) ![]() ![]() Žanr: Dokumentarni, Istorijski Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, SAD, Italija, Francuska, Finland Trajanje: 52 min Uloge: James Burke ... Himself - Host (10 episodes, 1985) Dokumentarni serijal od 10 epizoda predstavlja nam povjesničar znanosti James Burke. Serija nam pokaže kako određeni znanstveni i tehnološki napredak ima uticaj na zapadnjački način života od početka srednjeg vijeka do danas. Fokus serije je filozofska ideja da svemir kao takav u stvari postoji samo dok ga vidimo kroz ono što znamo, što znači kada promjenimo percepciju svemira sa novim saznanjem, mijenjamo i svemir sam. Prevode radi: kameleon TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |