Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD u XVID
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD u XVID

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dejki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD u XVID
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 01:19

Jel ikako moguæe DVD direktno prebaciti u XVID format, kao recimo u DIVX što se radi! Ja kad god pokušam, dobijem poruku "set avi format failed"! Jel treba da se  namjeste neke posebne opcije u codecu ili.....!

Koristim DVDx, no i na par drugih programa dobijem istu poruku!

Na vrh
isklezur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 20:26
Jebes DVDx,ja sam radio na DVDx2.0 i slika je užasna,uzmi nesta drugo od programa!!!!!!!!!1
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 23:07
Ripitall je najbolji,probaj sa njime!!!
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2004 u 23:51
DVDx ti je jedan od najjednostavnijih programa za ripanje, medjutim kilobitaza ti kod njega ne znaci puno (npr. slika ti je potpuno ista (uzasna ) na 800kb - 1cd-u i na 1800kb!?!)....tako da se okani bolje njega...probaj Gordian Knot, tezak je ali ce se isplatiti...
Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2004 u 23:58
GKnot je težak ali za početnika RipItAll je sasvim dovoljan.
"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 14:30
A evo vidi se tko zna!!!!
To je KoVa!!
Samo ja misli da se ni KoVa ne zna sluziti sa Knot-om!!
Ja priznajem da sam jednom uao u GKnot i viae nikad!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 22:21

Ja nisam znao rippati ni sa Ripitall-om, ima li možda negdje neki tutorial???

Ipak, najlakši su mi all-in-one programi, samo što kvaliteta baš i nije nešto...

Ipak, svidio mi se Super DVD Ripper jer kvaliteta nije bila uopće loša, a vrlo je jednostavan. Pa, dejki, preporučam ti Super DVD Ripper, isprobaj ga.

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 23:14
Da kao all-in-one program je savrsen DVDx!...ali samo sto je slika iz njega totalno ne savrsena. RipItAll je mali za download...ali neke stvari mi nisu bile jasne u njemu, iako je na prvi pogled veoma jasan...
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 23:30
Hugo, imas na Livadi toturial za RIPITALL koji ti je postavio KoVa!!!
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 23:32
Kaj se to ljudi dogda, sada sam vidio da sam postavio sest postava, a postavio sam ih zapravo 36????
Zna li neko do koje je greake doalo na stranici????
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 00:25

Originalno postovano od strane Masni Masni piše:

A evo vidi se tko zna!!!!
To je KoVa!!
Samo ja misli da se ni KoVa ne zna sluziti sa Knot-om!!
Ja priznajem da sam jednom uao u GKnot i viae nikad!

Hi

Mislim da si tu pogrijesio jer Gknot mozda izgleda tezak al nakon 2-3 filma treba ti minuta ipol da namjestis da film krene sa kodiranjem.

Nisam probal ripitall al ako omogucuje vise prolaza onda nema razloga da slika bude ruzna. Sliku ipak radi Xvid codec a ne gknot Gknot je tu da je samo smanji i podesi. Znaci namjestavanje codeca je osnovno.

Evo jos jednom samo da napomenem .Nikako ne koristiti jedan prolaz. Svi programi koji rade vise prolaza daju dobru sliku.

Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 00:28

Originalno postovano od strane Masni Masni piše:

Kaj se to ljudi dogda, sada sam vidio da sam postavio sest postava, a postavio sam ih zapravo 36????
Zna li neko do koje je greake doalo na stranici????

Hi. Ako admin cisti forum onda je to normalno. Ja trenutno na svom forumu brisem sve poruke starije od 4 mjeseca. Znam da je to mozda prebrzo jer su obradjena neka ucestala pitanja al ako se to ne radi dodje do zagusenja foruma. S druge strane ak oja obrisem postove koji npr. odgovaraju na pitanje kako nesto u nesto onda opet ljudi imaju o cemu pisati :)))

Na vrh
tomas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 20:45

Ja sam radio sa dvdx 2.2 i slika je bila solidna , a 7uptreba je  jednostava ali ima i upute .

glass221
Na vrh
tomas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 21:32
Trebam hitno nekakvi film ,komedija,zaodmor u večernjim satima ali ne nešto staro.
glass221
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 22:37
Ja sam do prije neki dan koristio dvdx 2.2, nije bio los, ali moram priznati da je auto gordian knot daleko bolji.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.